Nnuurr Kızlar çamaşır makinesi ve kurutma makinesini bir arada almak istiyorum, kullananlar var mı ? Memnun musunuz ? Memnun olmayanların ne gibi şikayetleri var , nasıl sorunlarla karşılaşılıyor? Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var🌸
Ebruu91 İkisi bir olunca çok uzuyor süre. Benimki ayrı biri kurutmadayken diğeri makinada yıkanıyor. Aynı zamanlarda bitmiiş olduğu için dğer yıkananı peşine kurutmaya atıyorum 😊
Nnuurr Ebruu91 Aslında bu yönden bakılınca daha kullanışlı oluyor zaman kaybı olmaz en azından, ama yer açısından iki tane olunca yer kaplıyor üst üste de koymak istemiyorum.
Nur2031 Nnuurr bende camasir makinesi alirken cok arastirdm ikisi bir olsun diye lakin kullanisli degilmis belli bir muddet sobrs makinenin anakarti beyni yaniyor dediler ondan vazgectim .sadce camasir makinesi aldm kurutmada dusunuyirum evim kucuk ust ustede nasil olur bilmiorm
Nnuurr Nur2031 Bende öyle duymuştum ama emin olamadım araştırma içerisindeyim🤦🏻♀️ Üst üste de olsun istemiyorum malum bebişler olcak tehlikeli geliyor öyle durmaları🥲