Slha Kis geldi ya artik benim boyle gider size sormak istedigim hastaliktan dolayi bebege bisey olurmuki hareketleri falan var ama eskisi kadar degil siddeti pazartesi kontrolum var hastalik bebegi etkilemez degilmi ya 31 haftaligim 😟😟
Kubdenya Slha bende aynı durumdayım 2 gün hastanede yattım daha toparlayamadim. Öksürük başladı bide için çıkacak gibi 31+4teyiz
Burcu35 Slha canım sen yorgun halsiz hissettiğin için oda öyle hissediyodur belki. Grip bebekleri etkilemiyor ama ateş etkiliyor diye duymuştum doktoruna danışman en iyisi
Bittersweet Slha ben de ayni durumdayim. Doktors gittim enfeksiyon yoksa ve atesli gecirmiyorsan etkilemez bebegi bol bol limou ilik su ic dedi ama bademcik sismesi veya ates falan olursa antibiyotik kullanmak gerekiyormus
Slha Kubdenya bn sabahalri pekmez ictim braz iyi oldu iyilestm gibi burun akintim ifinde tuzlu su yaptim oda braz iyi sukur
Rumeysa030517 Bende 30 haftalığım kızlar bende grip olmuşum gözlerim yanıyor geceden beri kusuyorum boğazlarım şişmiş bişe olur mu acaba bebeğime
Slha Rumeysa030517 bnde hep bundan korktum hareket ettikce mutli oldum valla bol bol su ic ilik su limonlu su ic tuzlu su cek burnuna
Hcrksk 37+6 yım ve gripten ölüyorum.öksürdükçe karnım acıyor artık.5 te kalkıp sıcak suya limon sıkıp içtim.eşim 6.30 da işe giderken zencefilli karabiberli süt yapmış onu içtim.inşallah toparlarım haftaya Doğum planlanıyor çünkü
Slha Hcrksk insallh bi an once duzelrsn hayrli saglokli dogumun olsun insallh saglikla alirsin bebegini kucagina
Derya341986 Bende aynıym gözlerm yanıyo geceleri su gibi kalkıyorum ve öksürük çok. Ihlamur ballı süt içiyorum geçiyo sonra yine başlıyor
Seda_Kptn Kızlar bende grip olmuştum büyüklerimizi dinlemek lazımmış eski toprak diye boşuna söylenmiyormuş 😀 3 dilim limon kesip boğazımın iki tarafına bi de enseme koyup tülbentle bağladık biraz yanıyor ama daha kötü olmaktan iyidir dayanmak gerek 10 veya 15 dakika öylece bi bekledim daha sonra çıkarttık boğazlarımın acıması geçmişti nefes alabiliyordum çok iyi geldi. Sonra bi de peçete üstüne limon kolonyası ve karabiber döküp koyduk bunu yapmayabilirsiniz çünkü gerçekten dayanması zor tavsiyem ilk söylediğimi yapabilirsiniz ben inanmamıştım ama çok iyi geldi gerçekten ertesi gün bişeyim yoktu
Slha Kubdenya pekmezi hergun sabh kahvaltidan sonra ictim bn faydasini gordum insallh sende gorursun ya bide limonlu su ictim hep ilik su ictim