Siem24 Kızlar doktor erkek dedi emin konuştu bir şeyler almak için çok hevesliyim detaylıyı beklemelimiyimm ?
Aselsmoms Siem24 canım benim de ultrason resmim böyle bana ikili taramada erkeğe benziyor dedi 14+4de öğrendim erkek olduğunu 18de ultrason resmi aynıydı kesinleşti 20. Haftada detaylida netleşti 🥰🤣 ama herşeyi ortada çocuk daha napsin kız 🤣
Dilek-K0 Siem24 Benim de oğlum olucak 2 kez erkek dedi doktorum pipisini de 2 kez yuvarlak içine aldı 😂
senanurkesmen Siem24 Artık kesindir ama ben heyecanlanıp erkenden alışveriş yapmış birisi olarak söylüyorum bence son aylarda yap kıyafet alışverişini.Şimdiki aklım olsa sadece bebek arabası vs büyük eşyaların alışverişini yapardım.5.ayda aldım her türlü kıyafet vs.Şuan sezon yenilendi daha mevsimine uygun şeyler var ama erkenden aldığım için şuan beğendiklerimi alamıyorum elimde kalacak çünkü.Kimseyi dinlememiştim erken demişlerdi 🤣
Deletedmom_11 Siem24 canım bunun detayı falan kalmamış anne ben erkekeğim erkek diyor çocuk adeta 😂😂😂
Siem24 Deletedmom_11 canım ben de emin olmak istiyorum detaylı diyorlar hep ama doktor ney deyince buraya da sorayım dedim 😆
Busraferdi7 Evet erkek 💙🤭 Bu da benim 12 nci haftalarda oğlumun ultrason fotoğrafı şuan 21+3 olduk meydanda yani açıyorlar hemen 😂😂💙
Siem24 Aselsmoms canım neler okuyorum 6 ay erkek dediler kız çıktı falan diye onlara böyle gösterip mi diyorlar acaba diyorum 😄
Aselsmoms Siem24 ay o konuda haklısın canım ben pipiyi gördüğüm halde acaba kız mı diyodum doktor yanılmış olabilir diye düşünüyordum 🤣 burda bı bayan vardı elindeki ultrason resmi pipiydi erkek demiş doktor ama kız çıkmıştı şok olmuştum 😆 bende kesin bir şekilde detaylida emin oldum canım detaylıyı da bekle istersen 🙈
Siem24 Dilek-K0 Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah 🙏 evet seninki de baya pipi 😁
Siem24 Aselsmoms aynen canım onu da okudum zaten hep o yüzden şoka girer miyim korkusu var 😁 doktor %100dedi ama insan yine de şüphe duyuyor resmen pipi çekti verdi adam hala şüphedeyiz yani 😁
Aselsmoms Siem24 kız ben daha şüpheliyim hiç sorma canım burdaki cinsiyet değişimleri o kadar etkiliyor ki beni 🙈🤣
zumzum Pipisi gözüküyor resmen, benim oğluşumunda aynı böyle fotoğrafı vardıı.😄 İlk kız demişlerdi takii böyle bir fotoğrafa kadar. Bence alışverişe yavaştan başlamalısın oğluşun oluyor.🥰
Siem24 zumzum ay canım Vala çok heyecanlıyım 😌herkes detaylıyı bekle diyor doktor da kesin dedi sağlıkla gelsin inşallah