Nikooo 5+3 deyiz kese göründü göğüs hassasiyeti baş dönmesi belirtiler var mide bulantısı hiç yok normal mi
elifbzdmr28 Nikooo mide bulantin olursa en erken 6. haftada başlar eğer olmazsa da o da normal canım benim olmamıştı bulantim
EbruMirac Nikooo ilk gebeliğimde mide bulantısı bilmezdim yine hamileyim o kadar midem bulanıyor ki anlatamam 16 hafta oldu hala var mide bulantısı her hamile de aynı olmayabiliyor o yüzden takma kafana çok hem de erken
Ssezer O haftalarda benim de bulantım yoktu 9. Haftada başladı 6. Aya kadar devam etti inşaallah sizin hiç olmaz
Strawberry2022 Nikooo şöyle oldu ben kesenin içinde 4 buçuk haftalıkken fındık kadar bebek gördüm kafam karıştı
AzraFarah Nikooo mide bulantısı 7.haftadan sonra başlıyor hazır ol. Bende ilk haftalarda rahatım diyordum. Şimdi 11 haftalığız biraz daha yoğunlaştı
Senaykarakocaa Nikooo aşırı normal 5 aylık olana kadar asla hisettemdim mide bulantısı ama sonradan bir başladı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Simgece Haftadayım çok şükür bir gün bile mide bulantısı kusma yaşamadım. Yaşayanların Rabbim yardımcısı olsun çok ağır geçirenler var 🥺