Glhnykp Merhabalar ben simdi dondurulmus pizza yedim sonra aklima geldi arastirdim zararlidir diyor birsey olurmu arkadaslar olmamasi için ne yapabiliim korktum şimdi ya
Papiiii Glhnykp olmaması icin ne yapa bilirime baya güldüm.Bosver hicbirsey olmaz bir kereden kafana takma.
A_syma Glhnykp Olmamasi icin birsey yapamazsiniz malesef. 1 keredende birsey olacagini sanmiyorum. Size tavsiyem caniniz istiyorsa evde yapin. Yasakli seyleri koymadan. Temiz mis gibi
Mommyy0708 Glhnykp ne gibi zararı olacak ki anlamadım bende yedim geçen. Üstündeki salamlar zaten pişiyor fırında toksoplazma yönünden de risk azalmış oluyor ne gibi zarar olucak?
Tubatgn Glhnykp Olmaması için kimse bir şey yapamaz. Ama ben çok kez yedim hemde ilk trimesterde, Allaha şükür bir sıkıntımız yok. Bu kadar kısıtlamayın kendinizi. 🌺
Yeniannis_ Bu kadar kendinizi kısmayın Canınız ne istiyorsa onu yiyin Sonuçta zararlı olcak bişey olsaydı hamileler yemesin yazarlardı Ha tabi bunu diyorum diyede abartmayın ama boğazınızı kısmayın. Bende hamileyim ama abartmadan yiyorum
Dilek-K0 Glhnykp e ben dün yedim. Ne abarttınız ya yiyip yiyip burda teselli bekliyorsunuz hey Allahım 🤦🏼♀️ Dalga geçiyorum artık evde eşime diyorum şunu yaptım bebeğe birşey olurmu dalgaya veriyorum artık burda göre göre yediysen yedin afiyet olsun rahatsız olursan bidaha yeme.
Glhnykp Dilek-K0 kız ne teselli beklicem merak yani buranin amacı da ayni durumda olanlarin neler yasadigini ögrenmek degilmi
AsyaveAnnesiii Glhnykp bende bugün dışarıdan sipariş verip yedim pizza kendimi o kadar sıkmıyorum her şey fırında pişiyor zaten kalkıp da hergün yemedikten sonra bi zararı olacağını sanmam
Yeniannis_ Strawberry2022 annem kardeşime hamileyken torba torba yedi Hastaneye soktu gizlice bide gitti yanındakilere de verdi 😂😂 midye diyince direk aklıma bu olay geliyo ya hahah
Baymehal Glhnykp baciii googla gir herşey zararlı 😂😂 ben ilk hamilelğimde herşeyi yedim dondurulmuş pizza da yedim normal pizzada yedim hamburger vs maaşallah kızım sapa sağlam sağlıklı doğdu sne kafaya takma abartmayarak ye 😅❤️
Senaykarakocaa Glhnykp hayır ya bence zararlı değil ben hamileliğimde kokoreç salam sucuk sosis herşey yedim aşerdiğim için 🤷🏼♀️
Sibelcvn Glhnykp tabiki birşey olmaz ben herşeyi de yiyorum yeri geliyor canım abur cubur çekiyor onu da yiyorum çikolata desen sayamıyorum bile herşeyi yiyorum cok şükür bebeğimde sağlıklı kilosu da çok iyi🫶🏻