momlife_7 Bi kaç gündür mandilana yiyorum ama sanki midem bozuldu gibi sizce olur mu karnım ağrıyor mandalina yedikten sonra ama bu durumu yaşayan var mı ?
Tubatgn momlife_7 Bende çok yiyorum ama mide ağrısı değilde soluk borum çok yanıyor, asitten kaynaklı
bebekveannesiii momlife_7 Ya tamam kimse kimseye karışamaz herkes istediği postu açar ama mandalina yiyip yiyip ağrı yaptığını bildiğin halde tekrar yiyip post açıp sormazsın ve kardeşim 🤷😐🙄🙄 Ne dememizi bekliyorsun mesela?
1erkekkannesiiii momlife_7 yaşamadım ama asitli meyve olduğu ıcın dokunmuş olabilir rahatsız ediyorsa bir daha yemeyin bari 🙋🏻♀️
Songulll46____28 Bildiğiniz bi mide rahatsızlığınız var mı normalde bişey yapmaz bence ama bi mide rahatsızlığınız varsa asidi tetiklemiş olabilir çünkü mandalina asitli bir meyve
momlife_7 bebekveannesiii Songulll46____28 evet asitli bisey içince falan ya da yiyince midem yanıyor bazen
momlife_7 bebekveannesiii ablacım merak ettim sordum cevap vermeden geçebilirsiniz ne kadar kırıcısının gerçekten 😟
bebekveannesiii momlife_7 Ya niyetim seni kırmak veya sorgulamak değil gerçektennn. Sadece midene iyi gelmediğini söyleyip yemeye devam ediyorsun ya o ilginç geldi. Bu arada gaviscon içebilirsin doktoruna sorup mide yanmasına bire bir. Hamileliğim de 2-3 şişe bitirdim
A_syma momlife_7 Gebelikte asitli seyler mideyi yakiyor. Cikolata ve tatli turleri de yakabiliyor. Incir ,karpuz bile yakiyor benim midemi😂
momlife_7 bebekveannesiii ama canım istiyor mandalina yemek ben ne yapabilirim ki 🥹 tamam soracağım teşekkür ederim
bebekveannesiii momlife_7 yeşil mercimekte atabilirsin ağzına 🤭 ayy benim de canım hep nar isterdi ben doğurdum darısı sana😀