Sla8995 Kızlar selam, ben önceden iki kayıp yaşamıştım onların korkusu ister istemez şu anki hamileliğimde var 😒😣 acaba bir şey var mıdır olmuş mudur diye her seferinde kolayını bulsam ultrasona da gireceğim 😒😔🫢🫢
Sevvl Sla8995 canım bende kayıp yaşamadım ama çevrenin tepkisi yüzünden piskolojim bozuldu ikiz riskli biri ölür biri kalbi duru bende öyleyim ki bu zamana kadar da öyleydim durup durup ağlıyordum 2 günde bir doktora gidiyordum en son gitmemde doktorum böyle yaparsan ilerleyemeyoz bebeklerin gayet iyi sen niye böyle yapıyorsun senin negatifligin yuxunden bişey olacak onlara dedi çok güzel konuştu benimle o günden sonra biraz daha rahatladım🌼
momlife_7 Bende dış gebelik yaşayıp ameliyat olmuştum.. suan çok şükür hamileyim 9 haftalığız bende de o korku çok var rabbim korusun onları inşallah 🤲🏻♥️ korma Allah’ımın izniyle hiç bisey olmaz bol bol dua edelim yeter ki..
Mementovivere Benimde 3 kaybım var ve maalesef o korku bende de var. Kötü rüyalar her ağrıda korku yaşadığımız travmaların etkisi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız