Hfzzynp Kedilitazeanne1 Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla kavuş evladına bizlere de dua et canım hayırlı kolay sağlıklı doğum yapalım diye 🫶🏻😇😍
Kedilitazeanne1 Hfzzynp aminnnAllah razı olsun , cümlemize insallahh hepimiz bir avazda doguralim kolayca ♥️ sağlıcakla gelsin bebitolarimiz😂
Mavidunyamm Kedilitazeanne1 bende 12 gün önce doğurdum 😆 bu saatlerde sancı çekiyordum yaaa sabah gittim iyi ki öyle yapmışım
Kedilitazeanne1 Mavidunyamm ay senle aynı gibi olcaz sanırım 😂 hala var sancım ama sıklıkla girmiyor şuan. İnşallah sabah gittiigmde açıklık vardır da supriz yumurtadan cikar gibi doğururum 😂🙈
muallimehanimmom5 Ulkr__ merhaba Hayır küvese girmesine gerek kalmadı sadece emme refleksi biraz daha geç oluştu bide zayıf doğdu 2600 lerde onun dışında cok şükür sağlıklı doğdu
Kedilitazeanne1 Yagmur220422 şuan sancılar var ama aşırı kötü değil belden vurmaya başladı aşaga doğru. Hayırlısı olsun sabaha kadar cekebildigim kadar çekip sabah doktoruma gidicem insallah
Kedilitazeanne1 Mavidunyamm ay yok sancılarım hala var ama siklasmiyo 2 saatte 1 giriyo 3 saatte 1 giriyo duzensiz 🤦😂
Kedilitazeanne1 Mavidunyamm yaptiim hemde kaç kez günde 2 kez felan sıcak suyla yıkıyorum, hurma yiyorum eğil kalk yapıyorum ama hayırlısı :/
Hatice11111 Kedilitazeanne1 canım benimde nişanım gelmişti 2 hafta sonra doğum yaptım Altan muayene edince oluyor artık nişan sancı vs.
Kedilitazeanne1 Hatice11111 alttan muayeneyi 35 haftada oldum, 36+6da nişan geldi şuan 37+2yim gelen giden yok düzensiz sancılar dışında 😂🤦 alttan tekrar muayene etti doktorum 37de ama açılma yok dedi
Hatice11111 Kedilitazeanne1 ben 36 ila 37 arası çatı muayenesi oldum 3 defa nişanım geldi 2cm açılma vardı 39+3 doğum yaptım
Kedilitazeanne1 Hatice11111 aa benimde 4 kere geldi nişanim ama alttan muayene olmadan önce. SancılarınıZ var mıydı nişandan sonra