chicharitoo Alt değiştirme minderi alan var mı? Nasıl bir şey almak lazım? Önerisi fikri olan alan var mı?
-MinikveAnnesi- chicharitoo kullandığımı annem dikmişti ama tek kullanımlık olanlara geçiş yaptım çünkü kaka vs bulasinca temizlemesi zor oluyor uğraştırıyor şimdi marketten aldığım tek kullanımlıgı seriyorum batana kadar kullanıyorum en azından kaka temizlemeye ugrasmiyorum
berceste5155 chicharitoo bence kullan at olanlar daha mantıklı kaka çiş deyiyor yıka kurut tekrar kullan uzun sürer diğerleri hemen kirlenmiyor bir kaç gün kullanılıyor kirlendiği zamanda atıp kurtuluyorsun
Daffyy chicharitoo ben trendyol hamurdan aldım silinebilir ama doğumum ocakta. Tek kullanımlık olanları sürekli kullanmam diye aldım
Gull_94 chicharitoo mınder kullanıslı degıl aslında tek kullanımlık olanlar daha mantıklı gıttıgınız yerede goturursunuz yatarken kusuyosa alez gıbıde kullandım ben bı sure
Melikeeeyk Ben bebe mağazalarında satılanlardan aldım ama tek kullanımlık alt açmalardan kullanıyorum. Onları da ebebek’ten aldım bence daha kullanışlı çiş kaka deyince hemen atıyorum deymeyince kullanmaya devam ediyorum
incii0804 chicharitoo trendyoldan 55 liraya hem yastıklı hem oyuncaklı aldım çokta memnun kaldım kalitesinden ☺️