Minik-can Benim de gebelik testim bu şekildeydi. Kan tahlili sonucuna pozitif olduğu kesinleşti. Şuan 32+6 haftalık olduk😊
Canan-02 2206minik canım hevesini kırmat istemem ama benimde böyle silik çıkmıştı ve üstüne adet olmuştum hamile değildim bide bundan daha kaliteli olan bi test var onunla dene bence bu yanlış cıktı bende
2206minik @Aysel_krdg bir kızım var doğumdan sonra bende çikolata kisti oluştu ve gebeliğe engel olabileceği söylendi sonra denemeye başladım Ocak ayında Mayıs da gebelik oluştu ama kimyasaldı yani 10/11 aydır istiyorduk kızım da şuan 2.5 yaşında
Bebekliannee 2206minik yok ya üzülmeyeyim. Bu kadar zaman bekledim pazar sabahıni da beklerim . Tabi adet olmazsam . Umudum pek yok sancım var çünkü
2206minik @Canan-02 doğrudur ama şuan durdukça kızardı baya baya belirgin 2 çizgi var ben buraya attığım da testi yapalım. 5 dk falan olmuştu olmasa bile yapcak bişey yok bir kızım var rabbime şükürler olsun rabbim hiç olmayana nasip etsin 🌸🤲🏻
2206minik @Nadiss kan testini pazartesi mi versem acaba şuan değer küçük çıkar 2 günde bir isterler iğne fobim var da🙈
Nadiss 2206minik benimde böyle silikti bn hemen gidip verdim dayanamadm 😁emin olursun aslnda pazartesi git 🌸