Zln2152 2206minik ben doktora dün gittim canım bir gün verilecek bir gün verilmeyecek diğer gün tekrar verilecek dedi değer artıyor mu düşüyor mu diye bir hafta boyunca kana bakma gerekiyor dedi
2206minik @Zln2152 bende öyle yapayım yaa bir şiödi veririm pazar veririm bir daha Salı çarşamba veririm yeter herhalde
Gizemgksnmz 2206minik 4 kala benimde böyleydi sonra erken gebelik yaptım sonra o daha net çıkınca hemen gidip kan vermiştim şimdi 12 haftalık hamileyim
Bebekliannee Zln2152 yani adet belirtileri var zaten adette hamilelikte aynı belirti anlamak güç. O kadar bekledik ya kaldı şurda ne kadar 😅 meraktan çatlıyorum orası da ayrı mesele
Zln2152 Bebekliannee sorma ya insan sabırsız oluyor aynen gebelik ve adet belirtisi aynı kaldı üç dört gün😀 inşallah vardır gebelik kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️☺️
Bebekliannee Zln2152 yarın bekliycem adet olmazsam Pazar sabah ilk işim test yapmak olacak. Ama normalde uygulamada pazar gunu adet günü yazıyor. Yada pazarı da mı beklesem bilmiyorum. 😀🤷🏻♀️
Gizemgksnmz 2206minik süper canım hadi hayırlı olsun ben 40 ile öğrenmiştim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Duygu460 2206minik benimkide boyle cikmisti ilk yaptimda 2 gun gecince tekrar yaptim ve net 2 cizgi cikti:)
2206minik @Duygu460 bugün benim ki de 2 çizgi net çıktı kan da verdim 170 çıktı 🐣normal adet günüm yarın