1prenses2prensanne Kızlar nasil isimler sizce dün akşam ben Cihan ismi nasil dedim eşime o da Cihangir dedi ikisi de hoşumuza gitti sizce nasil fikirlerinize açığm
Deletedmom_29 1prenses2prensanne Eşimin ismi Cihan ölürüm ona 😍 mükemmel bir eş bir oğlum olursa Cihangir adını vermek istiyorum Hatta babasının ismini bile vermek istedim 🙏😍 İkiside çok güzel
Czn2105 1prenses2prensanne eşimin adı Cihan aşırı sessiz sakin kendi sevdiklerinin yanında uyumlu şakacı her ortama da uyum sağlar seviyorum sanırım eşimin ismini ama cihangir hem uzun hemde dalga geilebilecek bir isim olabilir çocukluk dönemler de çok dalga geçilecek sebep buluyorlar cihan gir dur girme vs gibi
1prenses2prensanne Czn2105 dalga geçen her türlü geçiyor sanırım o açıdan düşünmedim ama bilmiyorum hoşumuza gitti ikiisde karar vericez artık
Czn2105 1prenses2prensanne ikisi de güzel zaten ismen yakınlar çok fark etmez ne verirseniz ama Cihangir dalga geçmeye daha müsait gibi inşaAllah hayırlısı olur hakkınızda hangisi içinize sinerse 😊