Betulfurkan19 Zln2152 bende bu şekilde öğrenmiştim hamileligimi çok az belli belirsiz bir çizgi ile. Eğer ki bebek bekliyor ve istiyorsanız inşallah vardır ve Rabbim gonlunuze göre verir🙏💮 sabah ilk idrarıniz ile tekrar deneyin derim ben öyle yapmıştım ve kan da vermeyi ihmal etmeyin 😊
Zln2152 Betulfurkan19 çok çok istediğim bir gebelik canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım🥹 kan verdim canım beta 26.29 çıktı
Emresra61 Zln2152 hadı gozun aydın canım ınofolıcle ılgılı post açmıştın bı ara galıba sende kullandığın ay hamıle kaldın sanırım cok sevındım :)
Rabiaturgut4445 Zln2152 ayy daha cok yeni ondan öyle cıkmıs 24 üstü olunca pozitif ama daha cok minnakkk
Betulfurkan19 Zln2152 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰 demek ki daha çok çok küçük. Size tavsiyem 2 gün üst üste sabahları ilk idrarıniz ile test yapın ve 1 hafta sonra kan vermeye gidin çünkü bazen bebek çok küçükken kan da görünmeyebiliyor cikmayabiliyor
Zln2152 Emresra61 evet kuzum onu düzenli kullandım sonuç aldım ilk rabbim sonra o ilaçla oldu demek ki mucizem 🥹❤️
Haticesekerci Zln2152 26 Eylül kuzum ama bi daha lekelenmem falan olmadı. Reglde olmadı 🤔 aayy bende böyle güzel bi haber alırım inşallah 🙏🥰
merveanne_ Zln2152 merhaba, sürecinizi anlatırmısınız pkos mu vardı bana da mavi olanını verdi doktor nekdr kullandınız naısl oldu lütfen bilgi rica edebilirmiyim ??
Maysaamoms5 Zln2152 ya bebişim içini ferah tut güzel şeyler düşün gayet iyi bence 🥰 Cumartesi tekrarla
dedanur Zln2152 benimde aynısı oldu 3 gün bekledim gittim kan testi yaptım pozitif çıktı şuan çok yeni 6 haftalık hamileyim çok şükür normal gebelik dış gebelik falan da deil içini ferah tut inşallah güzel sonuç olur bi kaç gün bekle kan testi ver istersen 🌸🤲🏻
Zln2152 dedanur maşallah kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Beta kaç çıktı canım öğrendiğinde benim beta 26.29
Zln2152 Maysaamoms5 iki güne bir tekrar yapayım o zaman kuzum erken öğrenmekte kötü yA yok beta yükselecek mi yok kese görünecek mi kalbi atıyor mı kese dolU mu🤦🏻♀️ İnşallah hepsi olumlu olur balım dua et
menessare Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Bayadır bazı konularda denk düşmüştük sizinle kendimin olmus gibi sevindim bu yüzden:) benimde bat 25 bir buçuk yıldır deniyoruz inşallah benimde bu ay olur Allahım 🙏
menessare menessare hatta bende infolic combi aldım bu ay ama diğer ay kullanırım diye kaldırdım keske bende bu ay kullansaymışım 🥹
Zln2152 menessare ya kuzum çok teşekkür ederim inşallah bu ay olumlu sonuç alırsın canım benim. İnofolic COMBİyi almışsın neden kullanmadın balım 🫤