Koalammm Kızlar akıntım oluyor diye günlük pet takmıştım bugün kahverengi lekeler var yerlesme kanamasi olabilir mi sizce ama kırmızı değil kahve renkli bat 27 28
Koalammm Zln2152 senin yerleşme kanaman olmusmuydu canım olduysa rengi nasıldı seninde kahve renkli miydi nasıldı
Elifbdk53 Zln2152 var benimkide boyledi silik her iki oglumda boyledi hata bugün yarın dogurucam ikinci oglumu gözün aydın cnm bebiş geliyor
Zln2152 Elifbdk53 ay çok teşekkür ederim canımm. Allahım seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ilk öğrendiğim gibi 19ekimde kanda verdim 26.29 çıktı adet günü 21 ekşmde yine kan verdim 96.30 çıktı
menessare Zln2152 canım sen inofolic combi yi günde bir tane mi kullandın sendedir pko falan yoktu doğru hatırlıyorum dimi
Elifbdk53 Zln2152 hadi gözün aydın canım güzel sözlerin icin teşekkür ederim Rabim saglıkla kucagınıza almayı sizde nasip etsin 🤲❤️
Kubraatsg2700 Kızlar benim gebeliğim 6 hafta oldu bugün ama mide bulantısı ve halsizlik var ya sizde de oluyor mu acaba
Faness Bfduam 21 temmuzda hassas test yaptım negatif 24 temmuzda hassas test pozitif 26 temmuz adete 3 gün vardı