Zln2152 Goncaelfida46 inşallah sağlıkl tutunur kuzum şimdi ikinci defa kan veriyorum inşallah gzğel artmıştır
Zln2152 Nazarfirat 26 haftada bebeğin ön beyin gelişimi durmuş dendi zaten doğum yaptım 10 dakika sonra kucağımda vefat etti yavrum
ogretmenHnmm Zln2152 bence gayet iyi canım hayırlı olsun çok sevindim senin adina 2 ay kadar önce beraber bekliyorduk mutlu oldum bu güzel haberi almana 🙏 bende daha bir sey yok
Alimenur Zln2152 inşallah canım inşallah Bizlere de dua etmeyi unutma benimde son 3 günüm kaldı inşallah pztesi günüm ama geçmesini de bekleyebilirim bilmiyorum
Koalammm Bende yarın sabah idrar testi yapicam kızlar erken gebelik testi aldım inşallah güzel sonuç alırım güzel dualarınızı bekliyorum 😇🙏
Zln2152 Koalammm kuzum inşallah sende gebelik haberini alırsın başım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 🌺 yapınca bize haber ver
Zln2152 ogretmenHnmm çok sağol canım teşekkür ederim ☺️ İnşallah en kısa sürede sende güzel haberi alırsın kuzum❤️ Siz ne kadar oldu deneyeli
Zln2152 Alimenur kuzum inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 Öğrenince haber ver olur mu ?❤️🌺