Anneadaylari34 Ben hazır lavaştan tantuni yapmaya niyetliyim bakalım fikir olsun diğer Hanimlara da 🌸
Siracinannesi Anneadaylari34 Mercimek çorbası Hünkar beğendi dünden zeytinyağlı dolmam var birde sütlaç yaptım şimdi bitti yemek derdim şükür 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Anneadaylari34 Kuru pilav ikilisi Salata Puding Bebeyle yaptığıma şükretsin cocisim
MadameHappy34 kahvesever__ hamilelikte ciğer yenmiyor falan diyorlar 🥹🥹belirli bir ay’ı falan mi var acaba??
Berenibeklerken Anneadaylari34 Şakşuka Bulgur pilavı Marul salatası Kara lahana salatası dünden de şekerparem var 😄
kahvesever__ MadameHappy34 hamileyken ben yedim bir zararını görmedim ama şu anda hamile değilim zaten doktorunuza sora bilirsiniz
Papatyaa_01 Sulu patates yemeği yaptım, pirinç pilavı var, canım etsiz çiğköfte istemişti öğlen kendime yaptım yedim biraz arttı bide o var :) işte salata turşu yeter :)
tontonhanim Anneadaylari34 anneciğim yolda geliyor bişe yapmadım sen kalkma ben yaparım dedi kurban olduğum 😍serklajliyim zaten temizlik için geliyor şimdi de gelince böyle yemeksiz ikramsiz üzülüyorum ama neyapayim doğumdan sonra artık 🥺
ecegun18 Anneadaylari34 salçalı patates kavurması yapıcam biraz zaten adam yok evde şöför olduğu için yolda banada yeter artar