Glcdmrdmr Sma Endişe etmeyin yakında adet olursunuz ve beta sıfırlanır. Bende 3 kez yaşadım son kimyasalı mayıs ayında yaşadım haziranda hamile oldugumu öğrendim çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum korunmanıza gerek yok bol bol kuru incir tüketin
-Seyda- Ben de gecirdim kafaya takilcak birsey yok kanamadan 1 hafta sonra normale dönmüştü degerler yaklasik 4 ay sonra hamile kaldim tekrar 19 haftalik suan.sizin icin en uygun nezamansa ozaman olur insallah tekrar🙏
Sebnem55 2018 31 temmuzda 30 haftalık erken dogumla bebeğimi kaybettim. Eylul ayinda kimyasal gebelik yasadım.tekrar nisan ayinda hamile kaldim.simdi 27+2 olduk.darısı basınıza inş...normal adet olur gibi kanaman başlar merak etme.
Deletedmom6666 Sma canım bende geçirdim onu birçok kadın geçiriyormuş farkında olmadan adetle akıyor zaten merak etme. 1 ay sonra da normal hamile kaldım şuan 5 aylık hiç sıkıntı yapma adetin gecikmiş gibi düşün
Goncaa Sma ben de yasamıstım.sonra ki ay hamıle kaldım suan 33 haftalık :) folık asıt vermıstı doktor
0581 Canım çok geçmiş olsun bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım 2. Den sonra doktor araştırmalıyız dedi sebebini ve 3 ay rahmimi dinlendirmeyi önerdi tam 3 ay sonra hamile kaldım şuan 33 haftalığım Allah'a şükür sorun yok ama kimyasal gebelik te birinci normal ama ikinci araştırılmalı bu benim fikrim değil doktorun söylediği birşey di ve dediği gibi de oldu bende kan pıhtılaşması varmış ve Bebek nefes alamadığı için yaşamıyormuş ve düşüyormuş şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum . Her zaman tedbirli olmakta yarar var sıkma canını beta değeri de yavaş yavaş sıfırlanır Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻
Deletedmom6666 Sma içini rahat tut canım kayda değer bişey değil bazı özeller korkutuyor tahlil fazladan para almak için ama hiç korkma
sarya21 Sma benimde degerler yavaş yavaş düştü bir hafta sonunda müdahalesiz düşük yaptım hayırlısı hakkınızda ben 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve suan 34 haftaligim hiç moral bozmayın düşükten sonra genelde daha hızlı gebe kaliniyor
Roseyaman Bende 2 yıl içerisinde 3 kimyasal gebelik yaşadım 4.de 10 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum.kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 13+2 haftalık gebeyim.kanımda pıhtılaşma çıktı.gebeliği öğrenince hemen iğne başladık. 4. Kayıpta öğrendim.şuan sıkıntım yok şükür sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.
yildizokan Roseyaman peki pıhtılaşmanın hiç belirtilerini yaşıyor muydun başta bir belirtisi var gibimiydi hiç ? yani pıhtılaşma genelde genetik oluyor ama belli de olmuyor. mesela hamile kalır kalmaz zorlaştıran durum ne oldu ? sancı kramp yada şişme gibi nerende ne belirdi ?
Roseyaman yildizokan yeni yazabildim kusura bakmayın.bir belirti yoktu dediğiniz gibi genetik.ama daha sonra pıhtılaşma için int. Araştırdığında belirtileri yaşadığımı anladım yorgunluk vs gibi ama çok rahatsız edici belirtiler olmuyor