Hat25 Insallah bizim sonuclarda güzel cikar hepimiz yanilmis oluruz çok kafaya takiyorum hayırlısiyla bi gelse sonuclar icim rahatliycak
Baby78 Merhaba ben Gül. Bendede İkili tarama testi yaptı doktorum. Bebeğimin mesane ya da böbreğinden birisinde sıvı biriktiğini söyledi. Başına gelen var mı daha önce?
[silindi] AyEmGul trisomi18 hakkında bilginiz var mı çok daha yüksek çıktı benim maalesef ikili teste diğer testleri de yaptırmayı düşünmüyorum Rabb’im şifa bekleyenlere şifa versin inşallah sizinde gözünüz aydın olsun hayırlısıyla sağlıklan bebeğinizi kucağıniza alın benim üçüncü gebeliğim 13 yaşında 8 yaşında oğlum var büyük oğlumda da demişlerdi özürlü diye tabi geçmiş zaman hatırlamıyorum çok şükür sağlıklı doğdu
AyEmGul [silindi] merhaba onun hakkında bir bilgim yok maalesef. :/ Çoooook amin! 🙏Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bence başka bir doktora da görünün. :/
Funda0523 Bugün üçlü testimin sonucu çıktı yaş riskim Orta çıktı sıvı aldirmami önerdi ben kabul etmedim
Aysee_t6 Benim de ikili testim 1/50 yüksek riskli çıktı ve ultrasonda da down sendromu bulguları ve kalbinde sıkıntı gördü , geçen ayın 24ünde amniyosentez yaptırdım , hala sonuç bekliyorum çıkmadı henüz
Hat25 Aysee_t6 allah kolaylik versin bu süreci bende yasiyorum suan benimde dovm srndromru riski yuksek 1.50 ,b3nde 31inde cvs testi yaptirdim sonuc bekliyoruz insallah hayırlı haberler alırız
[silindi] MeltemKartal22 çok geçmiş olsun öncelikle çok anlamıyorum sizi yanlış yönlendirmim inşallah bir sknti yoktur rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Hat25 Merhabalar bugün hayırlı guzel haberler alfik cok şükür sizlerle paylasmak istedim iki tarama testim yüksek riskli trizomi 21 yani dovm sendormu çıkmıştı daha sonra cvs testi yaptırdım kordon biyopsisi alındı cok zor bir ay gecirdim stresli bir bekleyis gecmeyen günler akliniza takilan bi sürü sey bu süreçte sadece dua ettik elden bisey gelmiyordu bu gün 35gun sonra sonuçlarım geldi hepsi normal daha sonra büyük ultrasona girdim ondada hersey yolunca binlerce şükür iyi dilekleriniz için hepinize tskler🥰suan 19haftalik olduk insallah saglikla hepimiz kucagimiza alırız bu sureci yaşıyan annelere tek tavsiyem kendinizi helak etmeyin dua edin allah büyük 🤲🥰