nohutkizinannesi ozozoz ayy çok sevindim inşallah banada böyle rahatlatıcı şeyler söylerler. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasşp etsin 🤗😊
ozozoz nohutkizinannesi Çok sağ ol canım. İnşallah sen de çok iyi şeyler duyacaksın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Daba [silindi] benim 21 /1 cıktı benim riskim aşırı yüksekti. Baska doktor gidip ultrason dwtayli girdim cok sukur normal bebegim
Baltopu2 ozozoz ya inşallah 😔bizim dokyor aşırı pimpirik detaylı da gideceğim Dr ilk gebeligimden Tanıyorum.kesinlikle amniyosentez yada noft falan önercdk eminim.oranimiz yüksek çünkü 1:50 bizim
ozozoz Baltopu2 Canım amniyosentez önermek zorundalarmış. Ben riskli bulduğum kabul etmediğim için bir kağıt imzalattı
ozozoz Baltopu2 canım biyokimyasal trisomy 1:171 di. Kadın doğum uzmanı çok korkuttu. Yüksek risklisin diye. Ama önemli olan değer Kombine trisomymiş. O da 1:926 . Orta risk grubundaymışım
Hulya1920 ozozoz Benimde biyokimyasal 1.3990 Kombine 1.10000 18 trisomy 1.10000 Banada düşük riskli denildi Sıvı aldırmamı söyledi ama ben kabul etmedim