Butterflyank Geçen sene Ankara -Koru da anestezili çekildim çok rahat geçti 2.500 TL ödemiştim güncel fiyatı bilemiyorum doktorum Aylin Anıl Arslan’dı
femme aybukekurt55 yok kuzum normal cekıldım anestezı almadım, ama acımadı tüpüm kapapı olmasına ragmen gercekden cevat hoca bı işin ehli
aybukekurt55 Kader-clk sıra gelmiyor gittim.hastaneye bu ay doluyuz bir daha ki ay hasta olurca gel diyor
Kader-clk aybukekurt55 doğrudur benim bulunduğum yerde doktorun da takipli hastası olduğum için belki hemen çektirdiler.
femme aybukekurt55 nerdeeeeee hamılelık keske olsa. benım bu ıkıncı hsg gecen 2 adet oncesıde yaptırdım başka merkezde , şımdı bu 2. sını doktorum özel olarak echomarda olcaksın dedı dıye oldum. sol tüpümde hidrisalpenks var yanı amelıyat olmam lazım
femme Yusra- alla alla sağlık sigortası filan mı var sizin Çünkü ben sorduğumda yeni zam geldi dedi Om gün önce 1600 tlydi
Yusra- femme aynn 2 hafta önce 1400 demıstı bizede anlamadım ben nasıl anestezili dimi agrı oluyor mu işlem ne kdr sürüyo
Buseceyb 1400 ₺ haziran ayında Kadıköy Sanomed de doktor Cevat hocaya çektirdim, herkese tavsiyemdir, memnuniyeti aşırı yüksek bir doktor .