Kelebekl Benimde bugun sabah yumurta toplamı işlemi yapıldı benimde ilk oldu tüp bebek için şimdi geldim evime
yasemin9222 Kelebekl geçmiş olsun inşlh güzel haberlerinizi alırız ağrı falan var mı birde kaç tane toplandı
Kelebekl yasemin9222 ameliyattan çıkınca yoktu hiç eve geldim oldu şuan var biraz kasık bölgesinde ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi Bi sancı var karnımda. 11 tane toplandı
Kelebekl 17papatya teşekkür ederim cnm valla girdim bayılttılar gözümü açtım odadaydım🤣🤣 11 tane toplama olmuş 10 tanesi kaliteli dediler
Miamelike 17papatya benim gene ile işim onu sormak oluyor 😅 birkere 1 tane varmış yarıda kesmiştim tedaviyi
Tupbebekyolculugum22 Miamelike ben kullanıyorum qornzim q10 ve ekstra da krill yağı ama doktorum tedaviden 3 ay önceden başlamak gerek dedi ben 1 aydır kullanıyorum bugün tranfer oldum kullanmaya devam et dedi
senanurkesmen pprensesannesii lierac jel, acı badem sütü ve kremi kullanıyorum dönüşümlü olarak.hiç çatlağım olmadı ama genetik deniyor genelde benim annemin de hiç olmamış.kullanıp da aşırı çatlağı olan da var ama kremle en aza indirilebilir nemli tutmak önemli.
Tupbebekyolculugum22 17papatya benim özelde oldu hiç bişe götürmrdim ama yanına ped al canım , opu en kolayı anestexi oldupu için hiç bişe anlamıyorsun ,şansın bol olsun inşalllsh
yasemin9222 minikmucizemmmmmm merhaba doktor bana da 20 tane falan toplarız dedi ağrı ertesi günde devam etti mi işe gideceğimde sıkıntı olur mu ki
minikmucizemmmmmm yasemin9222 ertesi güne hafiflemişti ama ben her ihtimale karşı parol içmiştim günde bir iki tane. Birde bol su içmeye dikkat et fazla yumurta toplanınca ohss olabiliyor karnın bel çevren aşırı şiş ve sancı olursa doktoruna söyle 🥰
kucukkurtc Canım hiç korkulcak birşey yok anestezi alıyorsun zaten uyandığında odadasın benim sonrasında hafif pemba az kanamam gelmişti , ağrı kesici serumda vardı sanırım hiç ağrım olmadı , 36 tane toplandı benim bide
yasemin9222 kucukkurtc maşallah çok toplanmış benimde şimdi görünen 20 belki artar dedi doktorum korkuyorum ağrım falan olur mu diye toplandıktan kaç gün sonra adet oldunuz
yasemin9222 17papatya canım naptın toplandımı yumurtaların nasıl geçti inşlh sonucun iyidir benimde pazartesi toplanacak inşlh
17papatya yasemin9222 evet canım dün toplandı toplamda 16 yumurtam toplanmış biraz önce de embriyolog aradi 16 yumurtadan 5 tanesi bozulmuş 11 tane kalmış. 11 yumurtadan da 8 tanesi döllenmiş şu anda pazar günü yine arayacaklar inşallah güzel haberler alırım
17papatya yasemin9222 8 50 da girdim 9 20 de odadaydım canım ama beni narkoz çok etkiledi ameliyathanede bildiğin titriyodum kendime gelmem de 2 yi buldu