annesivekuzusu Tuba11 bende özelde 1375 tl istediler yaptırmadım sansa mi bilmiyorum ama Sarıyer baltalimani kemik hastanesinden buldum hemde aynı gün icin 182yi arayıp bi şansınızı deneyin derim umarım bulursunuz 🙏🏻
Tuba11 annesivekuzusu 2 haftadır her sabah aramaktan usandım ve gün içinde de sistemden bakıyorum hep bı türlü denk gelemedim. İnşallah bulabilirim denemeye devam edicem bakalım 🙏
annesivekuzusu Tuba11 hastaneye gidip direk randevu alabilirsiniz ek binası ben gittiğimde baya boştu yaşlı babacan bi erkek doktor vardı yardımcı oluyor
Gizemli Ben bunu tam anlayamadım. Ben en son muayene olduğumda ki devlet hastanesi, muayene bittince perinatoloji bölümüne git randevu al dedi doktor. Ben de gittim bana bi gün verdiler. Neden mhrsden alınıyor? Her yerde böyle değil mi?
Tuba11 Gizemli perinatoloji için gün verdilerse MHRS den almana gerek yok dedikleri gün gidebilirsin. Bana gün vermediler randevu al dediler o yüzden böyle randevu arıyorum.
Tuba11 annesivekuzusu arasak hastaneyi vermezler mi acaba ya. Evde küçük kızımda var ve yolu bana uzak. Bakayım bi. Çok teşekkür ederim canım
Lavivana @" Tuba11 randevu bakarken arama filtreleme var orda saatler yazıyor ordan akşam 5.30 dan sekize kadar mı ne oraya tık koyun sadece mesai dışını gösterir.
MinnieMouse Tuba11 burda bitane devlet hastanelerini kötülemeye yer arıyorsunuz diyen biri vardı ona sor canım o senin adına randevu alır heralde 🙃 şaka bı yana Allah yardımcın olsun inşallah alabilirsin.