GamzeCan benim vajinanin ic kisimlarinda , benzetmek ne kadar dogru bilmiom da oyle diolar iç dudak kısımlarinda bayagi bi cikmisti 3 ay once felan. Ben sonradan anladim sigil oldugunu ama umursamamaya calistim cogu arastirmalarimda dogumdan sonra kendiliginden gecio yaziyodu. Bi kac tanesi et beni seklinde yuvarlak cimisti ama vajinanin ic tarfindaki karnibahar gibi putur putur ve yaygin sekilde cikmisti. Zaten benzetilmesindende anlasildigi gibi o sekilde cikanlar karnibahar kadar buyuyomus. Ciddende gun gestikce cogaliodu. Gebelik icin kontrole gittigimde soyledm doktoruma bakti ve ddi aynen bu sigil ddi, bundan parca alicam kesicem patolojiye yollicm ddi. Nyse uyusturdu bi gun sonra , kesti aldi dikti felan , patloji sonucundada sigil oldugu kesinlesti. Doktor bana ddi sana ilac veririm vercegim ilaclar bebegin kucuk oldugu icin onu etkiler , verecegim ilaclar sirke icerikli ilaclar , bebek daha 4 aylik hap kullanamazsin ddi. Ben neşterle alabildiklerimi aldim , kalanlarada her gun duzenli olarak elma sirkesini yeni dogan kokusuz islak mendile dokup sigilleri sil ddi. Her gun gunde dort bes defa yaptim. Sirke tahriş etti derimi cunku cok kullaniyodum elma sirkesini, yinede gecsin die dayandim herseye. Zaten bi iki gun sonra bakicanki o sigiller beyazlamaya ve kuculmeye baslicak. Tam 20 gun sonra baktim ki yok olmuslar. Simdi yok oldu ama yinede haftada dort bes defanvajinayi silerim sirkeli islak mendille. Bunu yap kesin gecicek cabim. Bunun icin elma sirkesinin dogal olmasi lazim. Ben markette sadce doganay markali sirkeyi buldum dogal olarak, onu kullandim. Diger marketlerin kendi urettikleri markasizlar sirkeden uzak asit gibi bisy o cok canimi yakmisti oyuzden