Canebruu Merhaba kızlar sezaryen oldum idrar yaparken karnımda çok ağrı oluyor normal mi kaç gün sonra geçer sezaryen olup bu durumu yaşayan var mı😅
Hilal2834 Bende 2 hafta sonra sezeryan olucam aklıma takıldı da size soru sorabilir miyim hemen sütünüz geldi mi? Çok merak ediyorum mama ve biberon almadım almam gerekli mi 🙁biberona alışırsa emmez diye korkuyorum
Firdevsibici Hilal2834 kaşık biberon al mama al bence küçük kutu normal doğumda bile hemen süt gelmiyor benim sezeryan sonrasında 3. Günde geldi sütüm
Canebruu Hilal2834 merhaba bugün üçüncü gün ilk emmede dahil şeffaf şekilde göğüsümden süt gelmeye başlamıştı tam doyuracak şekilde değil ama bebeğim emiyor emdikçe artıyor kıvamı ve miktarı henüz ek hiç bişey vermedik yarın kontrol var bakalım doktorumuz nasıl görücek☺️
Canebruu Hilal2834 bir de gerçekten doktor ve hemşireler bu konuda çok katı her şeye asla sadece anne sütü diyorlar ama insanın içi rahat etmiyor tabi
Hilal2834 Çok teşekkür ederim ne olur ne olmaz ben yine de tedarik edeyim ama inşallah kullanmayız mamayı🙊😊