Leyfunnur Merhaba kızlar dün kesemi gördüm bebeğimin fakat bende akıntı var sürekli bazen şeffaf bazen hafif sarı yeşilimsi normal midir bu ?
cerenbahar_ Leyfunnur Benimde ilk zamanlarda seffaf akintim vardi ama yesilimsi akinti bildigim kadariyla iyi degil bence doktoruna bir danis
adennlilith1 Leyfunnur 24 haftalık hamileyim bende hala var normal diye biliyorum ama kuru tutmaya özen gösterin ve bir doktora sorsanız daha iyi olur vücut mantar oluşturabiliyor ya da Allah korusun enfeksiyon felan olabilir bir doktora sormanızda fayda var
Mavisperi Leyfunnur 35. Haftamda doğum yaptım o ana kadar hep oldu akintim yesil değil ama bazen sümüksu bazen şeffaf hatta suyum gelmiş akintidir alıntıdır umursamadim sonea ki haftalarda ďaha yoğun oluyo çünkü
adennlilith1 Leyfunnur ara sıra geliyor kanıma felan baktılar idrarda aldılar bir enfeksiyon yok koku da olmadığı için doktorum önemli değil dedi ama ilk haftalar olduğu için daha çok önemsenmeli diye düşünüyorum bir de koku felan varsa mantar olabilir mantarın bebeğe zararı yokmuş ama enfeksiyonun zararı var bu yüzden mutlaka kontrole gitmelisin en azından için rahatlar
Leyfunnur Dailymommy Valla benden 5 haftalığım akıntım var ama öylr aşırı aşorı değil şeffaf arada sadece sarımsı yeşilimsi oluyor dedim normal herhalde o zaman herkeste oluyorsa
Bkarabudak Bende 7+2 yim zaman zaman yoğun haff sarı akıntım oluyor ama doktor normal dedi ve birşey vermedi bu dönemde hormonlarımız deiştiği için sürekli olabiliyormuş kan ve idrarda gerekli görürse zaten sana ilaç verir ya da fitil onun verdiği cocuğa bir zararı olmadığını okudum genel olarak bu tarz akıntılarda bebeği etkilemiyormuş içini ferah tut 😊
Leyfunnur Bkarabudak ferah tutmaya çalışıyorum ama düşüğe sebep olurmu acaba bu akıntı neden oluyor diye kendimi hırpaladım
Htc53 34 haftalık hamileyim en başından bu zamana kadar akıntım hala var ilk aylarda kaşıntı yoktu sonradan dayanılmaz kaşıntı oluştu hiç bişy fayda etmedi tek çareyi nioli yağında buldum temiz iç çamaşırına hergün bir damla damlattım kaşıntıyı kesti ama akıntım hala devam ediyor doğumdan sonra geçer dediler
adennlilith1 Leyfunnur olur evet mantarda da zaten yoğun bir akıntı sonrası koku meydana geliyor ben şuan ki akıntının normal olduğunu düşünüyorum ama muayene olmakta fayda var
Bkarabudak Leyfunnur Leyfunnur hayır hiçde olmuyor zaten sen kendinde bakarsan bebeğe düşüğe hiç bir zararı yok ama tabi doktor kontrolünde ol hep söyle ben her gittiğimde söyledim normaldede benim mantar ve enfeksiyon sorunum çok oldu hamile kalmadan önce. Allahın izniyle öyle düşük vs olmaz onları aklına getirme ♥️ bebeğinde sende iyisi ♥️🥰
Zehra_2 21+5 haftalık hamileyim ve benim hâlâ akıntım var , hamilelik döneminde akıntının fazlalaşması normaldir dışardan gelecek mikroplara karşı korumaya alındığı için akıntı oluyor , ama aşırı bir akıntınız varsa doktora danışın , fitil verebilir.
Mavisperi Leyfunnur 35. Haftamda doğum yaptım o ana kadar hep oldu akintim yesil değil ama bazen sümüksu bazen şeffaf hatta suyum gelmiş akintidir alıntıdır umursamadim sonea ki haftalarda ďaha yoğun oluyo çünkü