littlemiracle_ Turşuyu çok seviyorum küçük sarı biber turşusuna bayılıyorum doğum yaptığımdan beri yiyemiyorum çok canım çekiyor bebeğim 5 aylık yesem dokunur mu ona hep yeme dokunur dediler ilk zamanlar😐 soru biraz tuhaf oldu belki kusura bakmayın❤
HurremSultan littlemiracle_ ben canım çektiği zaman bi tane falan yiyordum. Öbek öbek yemezsen etkilemez bence ama sen yinede bilenlerin yorumu bekle derim😄
gamzosgamzos littlemiracle_ deneme yanilma yontemi yapmaniz lazim benim kizim asiri gazliydi suan 6 bucuk aylik kurufasulye bile yiyebiliyorum hic etkilemiyor 😊 cok abartmadan yiyin rahatsiz olursa bir daha yemezsiniz
littlemiracle_ gamzosgamzos teşekkür ederim🌸 kurufasulyeyi bende yiyorum kırkımızdan sonra başladım yemeye :)
HurremSultan littlemiracle_ bilmiyorum ama o kadar yeme yinede istersen. Süt tadı falan değişir Allah korusun😁
cerenbahar_ littlemiracle_ Bence abartmamak kaydiyla yiyebiliyorsun zaten canin yemek istiyorsa bebegin yemek istiyordur 😂
Brck0303 littlemiracle_ kız bn acıyı hiç sevmezdim bir ay ekmek arası yapıp yedim her yemekte yedim yoğurt yesem yanına biber turşusu aldım ama sadece bı ay sürdü şimdi görünce midem bulanıyor ye bişey olmaz bana olmadı yine doktoruna da sor ama midemde rahatsızlık olusabilir
cerenbahar_ littlemiracle_ onu bilmiyorum ama Bende suan hamileyim gercekten canim ne isterse yiyorum