Skpln4660b Bende sezeryan doğum yapacak olaraktan okudum ve maşallah sübhanallah çok güzel doğum olmuş Rabbim böylesini herkese nasip etsin 🤗
mucizem__ KkubraOz inşallah 😊 teşekkür ederim yanıtladığınz için rabbim ayağınıza taş değdirmesin😊 dualarınızı esirgemeyin 😊
teacherozlem Ahuum işte okumayan okumaktan aciz kesimin ispatı KkubraOz ben zevkle hepsini okudum ben de bebeğime çok zor geç kavuştum çok sıkıntılar yaşadım 29 haftalık olduk inşallah ben de sağ Salim alırım vaktinde saatinde kucağıma Sağ salim büyütün inşallah
Bettuss_123 KkubraOz çok şükür çok ❤️ adınıza ne kadar sevindim tahmin edemezsiniz 😇 bir ömür çok mutlu olun 🌸🌼
minikmelek1311 KkubraOz ay inşallah çok rahat geçer. Bende doktoruma çok güveniyorum. Biraz o rahatlatıyor. Kendimi hazırlamam lazım. Yürüyüş yapmam lazım ama yorgunluktan yapamıyorum. Ve ağrılar oluyor.
hulyaca KkubraOz yaa ne güzel bir doğum olmuş maşallah darısı başımıza. Rabbim analı babana büyütsün inşallah 😍🥰🥰
yaasemin KkubraOz çok güzel bi doğum hikâyeniz olmuş bize harika motive okşuyor böyle hikayeler korkularımızı hafifletiyor teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah böyle güzel hikayeler bizde nasip olur inşallah 😍🙏