humeyrasmother Ebrarabla_06 dışardan mı belli etti ben 19+5 deyim atıyormu tekme anlamadım nasıl bi his dışardan ne zaman belli edio kıpırdamasını hissediyorum net bi şekilde ama
Ebrarabla_06 humeyrasmother Evet canım benim 19 ncu haftada tekme falan atıyordu 20 nci haftada ise tekme attığı zaman dışarıdan bakıldığında hissediliyordu
Ahuum annesivekuzusu 24 detim şuan hissediyorum . Net şekilde erken hissedenlere çok şaşırıyorum :) ilk 22 de hissettim
Ahuum Cancannn 24 e girdim daha yenı hissediyorum cnm cogu kişi 17 fln yazmış doktorum bile imkansız diyor bağırsak hareketleri diyor doktor
omrumm Arkadaşlar ben 14 haftalığım tekme değil ama hareket hissediyorum çok mu erken sizler daha geç hissetmişsiniz emin olamadım
Arven-Umut annesivekuzusu 16 da hissettim ben de şimdi çok ninikliği kalmadı 4 ayak biri sağdan biri soldan vuruyor. Çift kale maç yapıyorlar içeride tabi top ben oluyorum 😅
Umran3428 inci2002 aaa bende 17+4 oldum muhtemelen sizde 17+4 oldunuz aynı gidiyoruz sizinle 😇 cinsiyet nedir bellimi
Zeynepcelik45 annesivekuzusu birşey dicem benide tekmemi bilmihirum yada başka birşey mi göbek deligin sol tarafında iğne vurur gibi 10 dakikka boyunca vurma oldu nedendir bayada karnımı acitti
Nutelllaa 67zng67 ilkinde 42 yle kalıp 7 kilo verdim üç ayda yine aynı kiloya dönmem 20 li haftaları buldu .
Nadiayaren annesivekuzusu kilom suan 80 ama boyum 180 doktor kiloma normal dedi bilmiyorum baya kilo aldım o yüzden mi acaba hissetmiyorum
Gulsenbck annesivekuzusu bende 20. Haftamda tekmeleri hissetmeye başladım ama öncesinde seyirme az da olda hissetmiştim ilk hamileliğim
Nes1903 Kızlar 20+1 olduk bugün ama hiç uyuyamadım tam uykuya dalicam Bi toplanma hissediyorum Bi batma karin ağrısı var hafiften bunlar normalmi acaba
Dilek-K0 Nes1903 bendede var gece uyuyamadım ne tarafıma dönersem sanki karnımda top var baskı yapıyor 1 saat anca uyumuşumdur karnımda çok ağrıyor du hala da öyle🤦🏼♀️
Pamuksekerimmm Nes1903 kızlar benimde öyle oluyordu doktora sordum hatta çok endişelendim bişey yok dedi bebek dönüyor sürekli yer değişiyormuş o yüzden yatış pozisyonuna dikkat edin sadece