maya1 en kötü bnmki galiba iki ayda 40 tane test yaptım hepsi negatifti en son eşim şehir dışına gittiği gün beni annemlere bıraktı bir gün sonra babam eczaye ilaç almaya gidiyordu bnde geleyim hastaneye gitmek lazım dedim gittim kan verdm iki saat sonra sonuç çıktı hamile olduğumu öğrendim önce annneeeee diye bağırıp bütün mahalle yi korkuttum😂sonra ağlayarak hamileym falan dedim sonra tekrar hastaneye gittim kalp atışı için duyup geri anneme geldim hep hayal kuruyordum güzel bir masa ayarlayıp yemekte diyecktim yok yatak odasında dolabına bebek kıyafeti yada arabaya işe giderken görsün diye baba oluyorsun diye not bırakacaktim yada sabah bana bir masal anlat Baba şarkısı ile uyandiracktim vs vs ama arayıp Baba oluyorsun dedim ve 40 saniye sustu telefon yüzüme kapandı ağlamış etmiş uzun bı mesaj geldi bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim diye 10lgun sonra gelecekti normal de bir gün sonra geri eve geldi koşa koşa girdi ve sıkıca sarıldı bı hafta sonra bebeğimizi görmeye gittik 12 14 haftada bebeğimizi ne zaman sevecek olsa içim kıpır kıpır oluyordu 14 hafta sonunda ilk teknesini hissettik bir gün sonra 15 de doktor yüksek ihtimal kız dedi hala babası eve gelene kadar hareketli ama babası eve gelince hiç durmuyor sürekli hareket ediyo karnım gerildi ve çok belli oluyor gece uykusu kalmadı eşimin eli hep karnım da sabah elini çekince bu saatlere kadar uyuyoruz çoğu zaman rahatliyo o zamanlar bizimki babacı olacak o belli birde kız olursa beni hiç odaya almayı bile düşünmüyorlar😂😂