Maviada07 Alwayshope tarhana çorbası Pirinç pilavı salçalı et yemeği yoğurt tatlı olarak da şekerpare
Kiwi12 Alwayshope patlıcan soğan karışık kebap yaparım yanına princ pilavi corbayla aram.yok bunlar yeterli😁
yagmur0504 Annem lahmacun yapıp getirecek. Yanına ayran. Yeşillik. Biraz salata. Tatlı yapmıcam. Meyve var yayladan geldi. Mis gibi. Herkese afiyet olsun ellerinize sağlık kızlar. 🙏🤗
yldz_tugce Akşama sadece fellah köftesi yqpmayi düşünüyorum, belki brokoli corbasi da yapabilirim ek olarak
Siracinannesi Halime90 yaa teşekkür ederim şekerim 😂 canim çok trilece istedi kremam yok üsenmezsem giidip alıp yapacağım 😂
Brck0303 Alwayshope dünden tarhana çorbası var onun yanına kolay biseyler yapmak istiyorum hadi bana fikir verin
Annesininportakali53 Alwayshope birbirinden alakasız olabilir ama hepsinin nedeni var sjsjsjsj🤣 Mantı Mercimek çorbası Lahana kavurması Yogurt
eminegulbalci Alwayshope türlü pilav şehriye çorbası yanına da turşu salata oh mis yazarken ağzım sulandı 😂😂
Aaaysee Alwayshope önceki günden karnabahar var dünden de domates çorbası yanına az bulgur ve salata yapcam yeter
Baymehal Alwayshope hiç birşey yapmayı planlamıuoruö o gelmeden muhtemelen yemiş oluruz kızımla o da aç kalsın 🙄🙄-tartışma yaşandı da 😅
Dailymommy Bugün kahvaltılık ile yapacağız akşam yemeğimizi :) pattis kızartması, sigara böreği eşliğinde 😍