Eceninanne Zeynepbrk ben okurum 2 tane özel değilse ve anlatmak isterseniz nesi var bebeğinizin merak ettim kusura bakmayın
Zeynepbrk Eceninanne çok tşk ederim üçlü tarama testi çok kötü çıktı onun dışında 9 aylığım doktora gittiğimde yeniden değişik değişik şeyler syledi bebeğim için
Eceninanne Zeynepbrk ayrıntılı ultrasona giricem dua edin bana inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı nasip eder
Zeynepbrk Eceninanne edicem ins cnm bnm rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şüphe içinde hamilelik süreci geçirmek zor ins hiç bı sıkıntı yok
Eceninanne Zeynepbrk ya Allah sabır versin inşallah doktorun yanılıyordur rabbim sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zeynepbrk Tugbakk çok tşk ederim cnm bnm bebeğim adına okursan sevinirim ismi belli deil ama benim adım Zeynep Allah senden razı olsun ins sevdiklerini başından eksik etmesin
Tugbakk Zeynepbrk Allah hepimizden razı olsun 🙏 Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah ♥️🙏
Zeynepbrk babymom_8 canm bnm ❤️ Allah razı olsun ne iyi insanlar var elhamdülillah Rabb’im gönlünüze göre versin
babymom_8 Zeynepbrk Cümlemizden Rabbim razı olsun inşallah canım sağ olasın Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah 🤲💕💕
Tugceonur Zeynepbrk kızımın peşinde koşmaktan okuyamadım ama sizin için dua ettim Allah kabul etsin inşallah safi ismi ile şifa versin gönlümüzdeki niyet ne ise