Ceren67 Hemoroid var ama dayanılmaz kaşın başladı gözle gördüğüm herhangi bi apse birsey yok ama makat bölgesi komple kaşınıyor böyle bi sorun yaşayan varmı
Ceren67 Ceren67 mantar falan çıkar orda diye korkuyorum doktor randevum cuma nasıl dayanacam enfeksiyon falan da olabilir diye korkularım arttı
Gmzbysl Ceren67 Kantaron yagi yada hindistan cevizi yagi oda yoksa vazelin çok iyi geliyor senelerdir yasiyorum
Aysunercan Ceren67 canim hemoroidden dolayi kasiniyordur doktoruna bilgi ver o sana ne yapman gerektigini soyliyecek
Serap-Yigit Hemoroid makatta kaşıntı yapar. Bende var ve oluyor. İlla ağrı sancı olmasına gerek yok. Çok sıkıntılı bir durum yoktur inşallah. İlk doğumdan makatım dikişli benim. Şimdi 36 haftalık hamileyim makat ağrım kaşıntım oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın
Ceren67 Serap-Yigit teşekkür ederim Serap hanım tüm makatta oluyor birden başladı dün hala devam ediyo
Serap-Yigit Ceren67 doktora ulaşabilirseniz bir sorun isterseniz. Kurt falan da olabilir. Oğluma demişti doktor ama çıkmamıştı
Serap-Yigit Anne9283 ben normal doğum yaptım. Şimdi de 2 meme var kocaman doktoruma sormadım ama engel değildir kuzenim sordu çünkü o da hamile onda da var. İlk doğumumda hele daha çok ağrım vardı şimdi ona nazaran daha az oldu çok şükür
Ceren67 Serap-Yigit bilmiyorum kurt olsa sıkımda belli olur sanki makatta mantar falan olmasın egzema var zaten elimde ufak bir yerim terlese tahriş oluyo