Nur680 eylul1809 https://mutluresim.com/image/pqLhz 8 gün gecikme vardı bat 13 ekim direk çıktı pozitif görünce direk kan verdim bnde vardı yatamiyordum egilemiyordum bn usuttum sanıp arveles yuttum kaç defa hatta ama 1 aylık hamile 🤭🤭
Nur680 eylul1809 ağrı oluyor arada bugün öğrendim daha hamile olduğumu haftaya gideceğim kadın Doğuma e Nabiza baktım düşmemis doktorun dedigi 1 aylık hamilesin bat 13 ekim 5 haftalık oluyor hesaba göre
Nur680 eylul1809 yaa ne güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tebrik ederim 🤗🤗
eylul1809 Nur680 bel ağrısı çok ürkütüyor ama, bia an bile geçmiyor. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bel ağrısıyla farketmiştim, yine aymı olucak diye korkuyorum 🥺
Nur680 eylul1809 bu düşünceyi at kafandan bak bn hep ağladım üzüldüm gecen ay bile ne kadara cok ağladım hsg çekildim ben doktor 3 ay içinde 3 ay sonunda gebelik olur dedi polikistik overim de vardı bu ay hiç beklemedim hiç düşünmedim zaten negatife dedim ilaç yutacaktim mide ilacı dedim riske atmayim anlik çıktı kafandan at yani
GizemKadirr esmerella37 bayada geçmiş aslında bi kadın doğumla görüşseniz aslında daha iyi olur sanki 😕
esmerella37 GizemKadirr gorstm cnm kist olusmus soltarafta kan ver dedi kan verdim 3 cıktı herzaman 0 ckardı 0.1 bile gormedim hic yani
GizemKadirr esmerella37 Allah Allah yani umarım dilediğiniz gerçekleşir. Daha önce bu tarz bise duymamıştım 🫢