gamzeakin__ Sadebikahveee 7+6 oldum bende hala kaşık ağrısı mide bulantısı istifar etme derecesine gelmesi devam ediyor sol tarafima yatamiyorum agrim oluyor bebek yerleştiği için bu tür şeyler normal canım inşallah 9 ay boyunca miden bulantilarmiz devam etmez
gamzeakin__ gamzeakin__ bide çok ağrın olursa doktora söyle ona göre progastan diye bir ilaç veriyor hemen agrilari hemde dusugu önlüyor ben ondan kullanıyorum suan fitil olarak
Kubraatsg2700 Glbnn2 bende öyle hesaplıyorum benim hesabıma göre 5 haftalık ama doktora göre 4 haftalık
2erkekannesi111 Merhaba bugün katıldım aranıza 11 haftalık hamileyim iki oğlum var bu tamamen sürpriz olarak katıldı aramıza hala alışamadım ama takdiri ilahi vazgeçmeyi hiç düşünmedim . Herkes evladını sağlıkla alsın kucağına . İsteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim
2erkekannesi111 Göbeğim yavaş yavaş çıkmasa hiç bilmeyeceğim hamile olduğumu maşallah maşallah demeliyim galiba ne bulantı kusma ne uyku halleri ne başka bişi bilmedim bu haftaya kadar diğerleri daha öğrenmeden varlığını göstermişti
Mrvcl esmerella37 merhaba,ovulasyon testi kullanmanızı öneririm.Ben de hep reglimin 12-15 i günlerini gözlüyordum;ama ovulasyon testi ile yumurtlamamın 17 ve 18 de olduğunu farkettim.
Bebeklk esmerella37 Bazen insanlrda bazı aylarda yumurtlama olmazmış tek bir ay yağtıysan mutlaka devam et doktora ilk kez mi gideceksin ?
Dilos1717 Edanurcarpar hayır öyle kötü olumsuz şeyler aklımıza getirmiyoruz bende gayet normalim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum hamilelik bi hastalık dğeil çünkü illa her belirtiyi göstericeksin diye bir şeyde yok sürekli içimden ben ve bebeğim sağlıklıyız diyorum. Bizde haftaya inşallah kalp atışı dinlicez
bilgegk Merhaba 4+5 haftalık hamileyim bende ilk gebeliğimde 6. Haftada kalp atışını duymuştuk şuan hala doktora gitmedim keseyi görmeye 8.haftaya kadar beklemek istiyorum açıkçası
Endiseliannecik Sadebikahveee bende haftaya cuma gidecegim bugun beta hcg verdim yeniden 549 oldu yukselmis seviniyorum sonuc yukseldiginde ama cok korkuyorum keseyi gidio gormemekten daha once boş gebelik yasadim😔
Sinemliiii Sadebikahveee Bende 4+6 dayım henüz dün öğrendim sıvı fazlam varmış birazda düşük riski herkesten dua bekliyorum Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Glbnn2 Kubraatsg2700 benim doktora göre 4 haftalık benim hesabıma göre haftaya 4 hafta olcam. Tam net olsa takibini yapmak istiyorum
SibelBatlar Kızlar bugün itibariyle 5 haftalık hamileyim bugün gittim doktora ve keseyi gördük iki hafta sonra inşallah kalp atışları için gideceğim 🙏😊
Senay_yilmz SibelBatlar abla ben 17 yaşındayım bebeğim 7 haftalık olmustu kalp atışı duyulmadı abla doktor iki hafta daha bekle dedi benim ilk hamileliğim bu da şey abla bazı anne adaylarında geç duyulabilme ihtimali var mı ben çok endişeliyim kanamam olmadı sancım oluyor afedersin sanki böyle âdet oluyor musum gibi bu arada benim adet düzensizliğim de var yani 12 haftalık falan olursa 10 haftalık olursa duyulur değil mi çok korkuyorm
mucizem_03 GizemKadirr sağ kasık ağrıdığında kız sol kasık ağrıdığında erkek oluyor diye bişy duymuştum da o yüzden sordum
GizemKadirr mucizem_03 o zaman bu seferde kızım olcak çünkü yine aynı yerde. Ağrı var 😁 yani dediğiniz gibiyse 😊
Kubraatsg2700 Glbnn2 aynı bende hesabı karıştırıyorum ya benim hesabıma göre 5 haftalık doktora göre 4 haftalık
kalbiminpariltisi 5+3 te kalp atışı duyulur mu kızlar, doktorun ultrason cihazı çok çok iyiymiş arkadaşım soruyor, 4+2 çok nokta gibi de olsa keseyi görmüşler çünkü. Bilgisi olan var mı