2kizannesiiii Kızlar doktor acil periontolojiye gitmemi söyledi haftaya randevu aldım. Doktorla konuşup karar vericeklerini söyledi. Bu haftalarda gerileyip sağlıklı kucağına alan var mı? İlk kızımda 35. Haftamda aynısı olmuştu acil sezeryana alınmıştım nst iyi çıkmadığı için.
Annesininportakali53 2kizannesiiii 2haftaya kadar normal canım korkulacak birsey yok önemli olan 3 haftaya çıkmaması protein ağırlıklı beslen proteini 2 katına çıkartır yumurta yiyorsan 2 yumurta ye mesela özellikle karışık kuruyemis o kadar iyi ki birebir resmen hergun sabah aç karna bir avuç karışık kuruyemus ye badem ceviz kaju fındık üzüm incir olsun içinde.
Busracc 2kizannesiiii benimde geriden gidiyor ama olumsuz bir şey demedi ince belli olcak diyor sadece.Bence boş yere stres yaptırmış doktorunuz
mayra 2kizannesiiii bende 26 haftalık hamileyim, bugün bana da böyle söylendi, 2 gün arayla takip edeceğiz dedi, çok korkuyorum, rabbik yardımcımız olsun inşallah kardeşim
KeremikoBayky 2kizannesiiii boy ve baş bazen yanıştabiliyor ama karın çevresi geriliği gelişim geriliğiyle alakalı olabilir muhakkak iyi bir perinatoloji prof u bul. Allah yardımcın olsun yavruna şifa versin
2kizannesiiii Annesininportakali53 aşkından hepsini yiyip içiyorum nedennböyle oluyor anlamıyorum hafta olarak çok erken ilk doğumumda da olduğu için 32. Haftadan sonra gerileme bekliyordum zaten
Annesininportakali53 2kizannesiiii merak etme canım sen yemeye devam et malesef her ultrason aynı olmuyor 2 dk öncesi ve sonrası bile bebegin ölçümleri tutmuyor yanlış ölcmüş olabilir kendine stres yapma perinatolojinin cihazı çok daha iyi kafan rahat olur
Ociftci 2kizannesiiii dün bu durumdan dolayı perinatolije gönderildim doktor gerilik yok dedi cihazlardan kaynaklı oluyormuş süt ve muza ağırlık verdim bende böyle duyunca
2kizannesiiii KeremikoBayky buldum haftaya gidicez bakalım ama bugün hareketleri azaldı ve karnın sertleşti inşallah haftaya kadar bekler bebeğim
nurli34 31 haftalık gebeyim gecen hafta kont gittiğimde bana da aynısı dendi 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 1250 çıktı serum ve iğne verdi bide erkrn doğum riskim varmıs kasılmalsrım düzenli çıktı 😥 bu konuda tecrübesi olanlar yazsınlar lütfen icimiz fershlssın biraz
_edakrsu22 2kizannesiiii bende 29+3 günlük hamileyim başından beri geriden geliyor 2 hafta ne perinatoloji doktoru nede kendi doktorum karar verilmesi gereken birşey söylemedi önemli olan o haftaniz artmaması doktorunuz resmen gebeliği sonlandırma tarafında
2kizannesiiii _edakrsu22 başından beri olunca sıkıntı olmuyor zaten bianda olması sıkıntı ve benim ilk hamileliğimde bu nedenle acil doğuma girdim