betuloztas bu acıysa normal doğumda o bebek nasıl çıkacak benden allahım kafayı yiyeceğim resmen. 😥😥😥 napayım 39+1
S1907 betuloztas herkeste aynı olmuyor ki,sizin canınız acımış olblr ama canı acımayanda bir sürü kadın var burda
Sadomazo860 betuloztas çıkar Allah in izniyle sezeryan i bebeğinin durumu riskliyse senin durumunda sıkıntı olacaksa düşün
berceste5155 elmaserkc21_ hiç gözün korkmasın herkeste aynı olmuyor kendini kasmazsan sadece girdiğini hissediyorsun başka bir his olmuyor burdaki olumsuz hikayelere kafanızı takarsanız muayene esnasında kendinizi kasarsınız
kuzeymomss elmaserkc21_ benim gram acımadı acı eşiği düşük demek ki herkesin bir olmuyor korkmayın hiç epidural falan iğne olmadan suni sancı ile doğum yaptım korkutmayın kendinizi
NM_mom O sancı girince çıksın da nasıl çıkıyorsa çıksın diyeceğiz bence, ben de korkuyorum kendimi böyle avutuyorum🥲🥲🥲 sezaryen ağrısını sonradan çekmektense 🥺
GlUysal S1907 valla bana Bir haftada dört kez yaptılar 2 parmakla hıc acımadı hatta bir dün akşam baktılar acilde buhunde doktoruma gittim muyanesıne orda birde o baktı doğumu tetımler belkı diye
Ummu_gulsevinc betuloztas Allah o anda tüm zor kapıları açıyor hiç korkmanıza gerek yok o an çektiğin acıyı değil bebegini bir an önce kucağına almayı dusunuyorsun
Asli_d_v_m betuloztas aynı şeyi ilk hamileliğimde yaşadım ve sezaryen olmaya karar verdim yani çatı muayenesi bile olamiyorsam doguramam dedim ve öyle bı karar aldım hakkinda hayırlısı olsun 🌸
Hilal69 Çatı muayenesi dediğimiz şey ağrılı birşey drğil arkadaşlar yapan doktorla alakalı sanıyorum ki tek parmakla oldum ben çatı muayenesi ve 5 10 saniyelik birşey
snmhsnn Hilal69 yani benimde acımadı anlık bir şeydi dediğiniz gibi ama beş parmakla bakmadı tabi 2 parmakla bakmıştı herkes parmağına göre bakıyor herhalde
Ummahan123 betuloztas Allah yardımcın olur evet zor oluyor ama dayanıyorsun benim canım çol tatlıdır en ufak bişeyde bile mahvolurum herkes derdi ay sen nasıl doğuracaksın normal asla doğuramassın diye ama 3.670 gram doğurdum sen bol bol yürüyüş yap
Melek63 betuloztas normalde 3 parmakla hafif bakılır. Sizinki abartmış. İlk doğumda doktorda ebede bi kaç defa baktı acımamıştı hiç
Damy_mom betuloztas şu an kaslarımız normal durumunda olduğu için bu tür muayeneler de canımızın acıması çok normal kişiden kişiye değişir bu durum fakat doğum anında kaslar ve o bölge genişleyip açılacak tabi ki sancıların ve kasılmaların sebebi bu