Nigarmoms Arkadaşlar merhaba 6+2 de bebeğimin kalp atışları vardı 8+1 de kontröle gittiğimde kalp atışı yok ve bebeğim hiç gelişmemiş 6+2 de kalmış 😢 sizce bunun sebebi nedir? Benim ilk hamileliğim daha önce başınıza böyle bişey geldi mi? 😢
Semali1 Nigarmoms Merhaba canım öncelikle Allah sabır versin çünkü çok zor bi durum. Ben 2 defa hamilelik geçirdim ikisinde de aynısı oldu aynı zamanlarda kalbi durdu. Genetik merkezine gittik eşimle beraber. Bende birkaç hastalık ve kan pıhtılaşması çıktı şuan tedavi görüyorum. İlk gebeliklerin genelde %80 inde sebepsiz olabiliyor diyorlar ve ilk gebeliği incelemeye de almıyorlar. Sende de pıhtılaşma falan olabilir kanlarına baktır istersen
Tiiffany Nigarmoms üzülmeyin İnşallah tekrar olacaktir. Ama böyle durumlarda tekrar gebe kalmadan genetik tarama yaptırın ki aynı sonuclar olmasın. Gözlemledigim kadarıyla tedavi olunmazsa tekrar edebiliyor. Yukarıda arkadas acıklamiş bi detaylı kontrol girin yinede
Nigarmoms Semali1 evet canım baktıracağım Şuan bebeğin düşmesi için bekliyoruz 😢 çok zor bir durummuş yine aynısı olacak diye de çok korkuyorum 😢
Semali1 Nigarmoms Korkma sen baktır önce ne olduğunu anla gereken önlem neyse al sonrasını da Rabbime bırak tevekkül et kuzum herşey Allah’tan