Tiiffany anne_gunlugu sanırım var ama cooook yeni daha. Biraz daha bekleyin derim. Mesela bende 1 hafta once yaptım hiç bişey yoktu sonra yaptım silik cıktı daha belirgindi
zty0206 anne_gunlugu erken gebelik testi al canım varsa hemen çıkar zaten ama bunda da zaten belli var
Heavyhim350 anne_gunlugu Sanki çok silik var gibi çizgi kaç dakika beklettin ve adet gününe daha var mı
Imu anne_gunlugu benimde böyleydi. azcık daha belirgindi tabi ama erken gebelik testiydi. adetin 1.günü kan verdim. 2 günde bir yükseliyor mu diye baktım. kan ver emin ol. 37.haftadayım. inşallah hamilesindir sağlıkla güzel haberler ver 🥰🌼
Boss01 anne_gunlugu bence var canım genelde bu testler yanılmıyor erken gebelik testi olsa 1 tane daha yap derdim ama kan ver istersen hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
anne_gunlugu Adetime 1 gün var daha, ilk yaptıgımda cıktı gibi oldu sonra hafif kızarmaya başladı Heavyhim350
Heavyhim350 anne_gunlugu Oladabilir olmayadabilir canım kuruma çizgisi de olabilir şimdi adetin 1 hafta geçsin tekrarla testi yine pozitif çıkarsa doktora git beta baktır tamamen kesinleşsin
Strawberry2022 anne_gunlugu ben her zaman kan testini daha çok tercih ediyorum tabiikide gebelik testi eczaneden aldığımız hemen elimizin altında ve 15 dakkada belli olur ama kan testi daha çok tercih ettiğim şey .
ceren8 Bence silik var gibi ama hic net degil 2 gun sonra filan tekrar yapin 🐥 ya da erken gebelik testiyle yarin sabah tekrar deneyin
Kubraatsg2700 anne_gunlugu net görmedim kusura bakma lütfen hafif silik çizgi var yeni gebelik var galiba
anne_gunlugu Kan vercem kuzum eşim 5 bucukta gelcek akşam acile gidecegiz ne desem acilde bakarlar ya bizim burdakiler cok uyuzluk yapıyolar hemen istiyorum diyince bakmıyolar Boss01