1erkekkannesiiii Adettendir ben de iki rakama düştüm çok şükür 🤗 Allah bebişi için gün sayan herkesin kucağına almayı nasip etsin inşalllllahh 🫶🫶🫶 Sizin şafaklar kaç?
Annesininportakali53 1erkekkannesiiii Amin inşallah kuzum. İkili rakamlara düştüysen tadını çıkar çünkü çok hızlı geçiyor 🤭 Bizde de son 46🥲🤍
AhseninAnnesii 1erkekkannesiiii amiiin, benimde son 99 😊 cinsiyeti nedir, su ana kadar nelerini hazirladiniz bitirdiniz 😊😊 hangi hastanede dogum dusunuyorsunuz 😊
Czn2105 Annesininportakali53 buraya ilk 3+3de geldim o zamanda zaman çabuk geçmiyor demiştim. Şu anda tekrar ediyorum bi bana geçmiyor sanırım zaman 😅 yaratılış olarak aşırı sabırsız biriyim ondan kaynaklı sanırım şu am son 95 gün son üç aylara girdik ama yine de aşırı yavaş ilerledi sanki üstelik maşaAllah Harika bir hamileliğim gidiyor son üç ayı bilemem tabide öncesinde ne kusma ne karın büyümesi ne tiksinme her şey çok rahattı ama bizimki aşırı hareketli bazen gıdıklanıyor gibi hissediyorum 😅 bi de bel ağrılarım kasık ağrılarım başlıyor son üç ay bence en geçmeyen zamanlar
1erkekkannesiiii AhseninAnnesii Erkek olacak 🫶 Çorlu da Reyap hastanesine gidiyorum nasipse orada doğum yapacağım. Bebişin her şeyi hazır çok şükür. Oda yapmayacağım dedim ama bir dolap bir sifonyer bide beşik koyunca oda gibi oldu zaten 😃 Kıyafetlerini de yıkadım ütüledim katladım. Artık bel ağrısından duramıyorum sonradan hiç yapamam 🥹🥹
AhseninAnnesii 1erkekkannesiiii ayy insallah sağ saglim kucaginiza alirsiniz bende yakinda yavastan yikayip yerlestirmeye baslayacagim🤲🏻😊
Aysegul123Defne 1erkekkannesiiii ara ara kolay ata ara zorlanıyorum valla canım senin nasıl geçiyor ❣️💞
1erkekkannesiiii Hira_46 Oralara kadar gelir miyiz acaba 😍 Çok çok az kalmış ya darısı başıma korkuyla mutlulukla ilerliyoruz bakalım 😀
Rafaelli bızde son76, daha mobılyası gelmedı bebek odasının, gelsınde oyle yıkayıp utu yapıcam, InshAllah saglıkla gelsınlerde onlar hall olur
Annesininportakali53 Czn2105 ilginç bende çok rahat geçirdim çok şükür mide bulantısı vs. Çekmedim hatta aşırı hareketliyim son 46 günümüz kaldı ne bel ne sırt ağrısı var sadece bebişim çok dirseğini ayağını çıkarıp sürtüp duruyor dogum pozisyonu bile almışız aslında daha çok ağırlık hissetmem lazm ama hala kıpır kipirim o yüzden bana hızlı geçti gibi geliyor sana yavaş geçmesi ilginç bence bu günleri özlersin 2 li rakamlara gelince çok çabuk geçiyor biz daha gecenmis gibi eşime 99 gün kaldı diye anlatıyordum şimdi son 46 gün 🥲🤍🧿🧿🧿
1erkekkannesiiii Czn2105 Benim bulantım ağrım cok oldu ama bana da çabucak geçiyor gbi geliyor 😂 korkudan sanırım bir yandan bebişi kucağıma alayım diyorum bir yandan da endişe heyecan korku birleşince zamanı yiyorum heralde 😂😂 Allah yardımcımız olsun canım sana geçmiyor o daha zor. Benim de eşime anneme zaman geçmiyor sorsan oho kim bekler 3 ay diyorlar ama bana su gibi
Czn2105 Annesininportakali53 maşaAllah 😅 ben aşırı sabırsızım ya 😅 sizide takip ediyorum cinsiyet meselesinden aynı şeyleri yaşıyoruz bizimki de aşırı hareketli canavar bize de kız dediler ama sonra erkek dendi doktor haricinde herkes erkek diyor 😅😂 sonra tekrar kız oldu doğunca öğrenecem kesinliğini cinsiyet belirsizliği çalışıyor olmam bana hiç zaman geçmiyor gibi hissettiriyor.
Czn2105 1erkekkannesiiii ay bizimkilerde de tam tersi ay ne hızlı geçti Zeynep gebeliğin bak 90nlara indin diyorlar da gelip bana sorsunlar bi de hem tez gelsin istiyorum hemde zamanında o yğzden vakit hızlı geçsin istiyorum çalışırkende zor olacsk gibi hissediyorum ama gözlükçüyüm zorluğu yok aslında ama zor ya geçmiyor ve gebeliğimi özleyeceğimi düşünmüyorum herkes özlersin diyor ama minik meleğimin kıpırtısından başka sevdiğim noktası yok
Annesininportakali53 Czn2105 sürpriz bebişler desene 🤭 artık cinsiyeti merak etmiyorum sadece kokusunu yüzünü merak ediyorum ne kadar ultrason goruntusu olsada doğunca bambaşka oluyorlar sağlıkla gelsinler🤍
1erkekkannesiiii Czn2105 O kıpır kıpır oldukça kollarımda kıpır kıpır olacağı günleri düşünüp duygulanıyorum 🥹 bana cok hızlı geçtiii sadece mide bulantısı yaşadığım dönem hızlı değildi ve cok zordu 😁 şimdi cok şükür iyiyiz ama sanki hızzzla geçiyor gibi demekki herkes farklı düşünüyor 😅