Diilekk Kızlar 13.haftamda özel hastanede iyi bir doktor %99 kız dedi. Daha sonra 15.haftamda ve 16.haftamda devlet hastanesi kontrolümde erkek olduğu söylendi. Ben kız olduğunu söylemişlerdi dediğimde 20.haftada ayrıntılıda bakarız o zaman tekrar dedi. Başına böyle birşey gelen varmı ?
Glitter Diilekk basima gelmedi ama ultrasonlarin kalitesine gore insanlarin cok sık basina gelen birsey. O yuzden detaylidan once zaten kiyafet vs alinmasi onerilmiyor
EsraakanY Diilekk böyle bir şey gelmedi ama ben de dün merak ettim sordum belli mi diye 13. Haftamdayım. Doktor şuan bir tahminde bulunmam gerekirse kız dedi ama kız bebekleri bu haftalarda beni kandırıyorlar dedi 🤭 seninki de kandırmış doktorunu :)
Fatmasnny Diilekk bizim 12. Haftada erkek denildi ama doktor daha çok erken acele etmememizi söylemişti. 17. Haftada kız diye belirtti birkaç kez kontrollerde de teyit ettirdik.
Betultaskin Diilekk özelde 12. Haftadan sonra her seferinde ve 4boyutlu ulturasonda da erkek dendi 23. Haftada devlette kız dedi erkek demişlerdi dedim aa evet erkekmiş dedi ben çok inanmıyorum devletteki doktorlara ☺️
Diilekk EsraakanY öyle olmuş herhalde bakalım ayrıntıl Glitter %99 kız olduğu söylenince almıştım ama yapcak birşey yok artık🤗
Seden Annem beni 9 ay erkek beklemis ve her ay ultrasonda bakilmasina ragmen 😀 17.haftama girdim bugün erkek olduğunu öğrendik ama hala acaba mi diye dusunmuyor degilim 😂
Diilekk Öyle tabi kızlar ama erkeklerde de kordonla karıştırılabiliyormuş o yüzden biraz aklım karıştı birşeyler almak istiyorum ama ayrıntılıyı beklicem sanırım