1 hafta oldu kızım doğalı ama yeni yazmak nasip oldu öncelikle zor bir gebelık geçirdim 4 ay kustum mide bulantı hapını 5 ay kullandım.. daha sonra diş etlerim şişti dişlerim gömüldü kanlandı aşırı derecede kanamalar hassıyet oldu ve bir kerede diş eti iltihapı geçirdim diş etimdeki atar damar iki defa patladı böylece ıkı kere agzımdaki damarı lazerle kapattılar.. çocugun tekmeleri hormonlar sürekli idrara çıkms ağrılar sızılar yorgunluk bunlardan bahsetmiyorum bile😂 diş etlerım ve dişlerim tamamen kötü olunca normal doğumum iptal oldu.. planlı sezeryan için 17 ekimi seçtik ama ben 11 ekim de karnım şişti ve çatlaklar artık kanlanmsya gıttı öyle kasınıryoduki ıslak havlular koyuyordum.. 12 ekime çektik hemen tarihi.. spinal anestezi oldum tam anestezi iğnesi vurulurken hemsıre sedyeye vurdu ve aşıırı aşırı gerildim. Birde gülüp pardon demesi yokmu. Diğer hemşire dişime bakmaya calısıyor ve dişime ne değse kanayacak gibi zaten hemşirenın elini kendım ittim. Hastanenın emzirme hemşirelerinden memnun kalmadım zorla çalısmaya gelmiş gibiydiler.. doktorum harikaydı doğumdan sonra ufak ufak dikiş ağrılarım oldu sadece 💝