pprensesannesii Kızlar alt tarafta vede kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim. Ultrasonda herhangi bir sıkıntı yok dedi idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. Ağrılarım hala devam ediyo bu durumu yaşayan varmı enfeksiyon nasıl geçer
Bilgelihayat pprensesannesii sirkeli suyu pamuğa döküp bir kaç gün idrarınızi yaptıktan sonra onunla temizleyin, ben o şekilde geçirdim.
Rmys196 pprensesannesii antibiyotiksiz geçmez canım hamileliğimin 13.haftasında yaşamıştım bende böbreklerime belime vuruyordu ağrısı acile gittim toz antibiyotik verdiler bi günlük suyla karıştırıp içtim bi günde geçirdi
Melisseref pprensesannesii Çok geçmiş olsun 😔aynısını yaşıyorum banada suda eriyen , antibiyotik birde fitil verdi bir haftadır kullanıyorum ama kasık ağrım devam ediyor ilk zamanlardaki gibi olmasada yattığımda sağa sola dönerken acıyor
pprensesannesii Vera09 farklı bir şehirdeym misafir oldugumu söyledm çokta ilgilenmedi açıkcası özel olmasına rağmen sadece bir tane suda içilicek toz bir ilaç verdi ama alt taraftaki ağrım asla geçmedi
Vera09 pprensesannesii hmm bilemedim bazen sase tozlar yeterli gelmiyor baska ilac yaziyorlar. Bol su icin hamileyken yapilacak fazla bisey yok ilac disinda
pprensesannesii Melisseref banada fitil verdi onu yazmayı unutmuşum aynı şekilde benmde ağrım yürürken bile ağrı yapıyo
Melisseref pprensesannesii gün geçtikçe azalacaktır.Bu arada magnezyumda günde 1 defa kullanıyorum 2 ye çıkardı.İnşallah çabucak geçer 🤲😊