haniferesko Kızlar merhaba, Oğluma hamileyken ne bulantılarım vardı ne de iştahsızlık…Şuan hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece reflüm olmasına rağmen kaşık kaşık çikolata yiyorum. Cinsiyetimiz kız olabilir mi çok heyecanlıyım ? 🤣
annelinkoo haniferesko yok yok ilgisiz. Ben de ilk oğlumda ekşi yerdim mide buşantım falan yok denecek kadar azdı. Bunda aşırı tatlı yiyorum ve bulantılarım neredeyse yeni geçti sayılır.Yüzüm falan değişti aynı kız belirtileri gibi her şey. Başta kız dediler ama sonradan erkek :))
Silay35 haniferesko ben de oğlumda hamile gibi değildim ama kıza hamileyim ve kusma mide bulantısı koku hassasiyeti çok oldu🤷♀️
EmineDefneGokce haniferesko ilk bebeğimde prenses gibiydim hiçbişeyim yoktu . 2. Gebeliğimde mahvoldum bulantıdan, mide yanmasından. Hala çekiyorum 😂 ama ikisi de kız canım alakası yok yanibelirtiyle
haniferesko Tugcemmmm bende oğlumda böyle değildim bunda çok kötüyüm sürekli bir bulantı halindeyim 🤦🏼♀️
Songulklcc annelinkoo ya bendede kız dediler gittiğim zaman 4 aylıkken aşırı tatlı tüketiyorum fakat mide bulantısı çok oldu ama nasıl değişiyor sonradan cinsiyet
annelinkoo Songulklcc 12 haftalıkken kız demişlerdi ya bana çok kücüktü ondan yanılma payı oldu 15. Haftada erkek oldugu anlasıldı. Dördüncü aydan sonra dönmez bence
Baymehal haniferesko bende kızıma hamileyken son gününe kadar kustum baş ağrım oldu ve tuzlu şeyler yiyordum şuan ki hamileliğim de ne kusma ne baş ağrısı ne tuzlu bişey çekme yok acı yiyorum bol bol ve inanır mısınız tekrar kız dedi doktorlar haa ben son güne kadar tereddütdeyim 😂😂😂
Bltirm haniferesko İnanın hiç alakası yok. Benim bebeğim kız. İştahım yerinde, hiç bulantım olmadı. Hurafe bunlar 🙂
Stuna haniferesko ben ilkinde çok rahattım sürekli ekşi yedim hiç midem bulanmadı iştahım hiç azalmadı. Ama bunda sürekli tatlı yedim ve midem hep çok kötüydü ikisi de erkek🙈 bende ikincisi farklı olunca kesin kız demiştim ama alakası yokmuş her bebek farklı oluyor sadece yaşayarak tecrübe etmiş oldum😊
Annecim58 Ay kızlar aynı sey bendede var 2.gebeligim oğluma hamileyken eksi canım istemişti çok bukantim vardı etin kokusundan tiksnmistim şimdi canım hiç ekşi istemiyor azda olsa tatlı yiyorum oğlumda tatlidan da tiksnmistim bakalım ne olacak 8 haftalık suan
Unlukacar haniferesko aynı durumu yaşadım canım ilk hamileliğim çok güzel geçti oğlum olmuştu 2. Gebeliğim doğuma gidene kadar kustum 2. De erkek bende cinsiyeti öğrenene kadar bu kesin kız demiştim 😂😂
Neriman59 haniferesko aynısını bende yaşadım ilk oglumda sanki hamile değildim gibi ama bunda mahvoldum bulantı kusma iştahsızlık yine erkek 😀
Summerwine Benim ilk bebeğim hiç kusma,bulantım olmadı hatta herkes erkek diyordu cinsiyetimiz kız☺️her hamilelik farklı oluyor inşallah sağlıkla gelsin bebisiniz iki meyveden de tadarsınız☺️