Ayse_3434 betuloztas müsait dediyse hiç korkmayın normal doğum en iyisi en sağlıklısı Allaha sığının girin doğuma rabbim kolaylaştırır inşallah
Karman34 betuloztas inşallah bende öyle olurum tatlım en iyisi normal sezeryanda toparlanma aşaması çok zor bence normalde ertesi günü ayaklanıyorsun sanki doğum yapmamış gibi
umena Her şeyin doğalı en güzelidir korkmayın Allah buna müsait yaratmasaydı kadını normal doğum diye bi şey olmazdı 🌸
betuloztas Karman34 ilk gebeliğim bilmiyorum ama çatı muayenesi yaparken bile canım çok acıdı normal doğum acısına nasıl katlanacağım? 😥❤️
Karman34 betuloztas canım burda yazan kızların yüzde 90 nı çatı muayenesinin acıdığını söylüyor allah bir kolaylık verir İnan kötü geçecek diye düşünme
gizemkarla Çok az kalmış doğuma ama bence hemen alıp okumalısın ben böyle yendim korkumu . Hypnobirthing mongan
gizemkarla betuloztas dr yada herhangi bir kıtapcıdan alabilirsin internetten uzun sürede gelebilir :(
betuloztas ve ayrica çatı muayenesi yaparken bile canım çok acıdı normal doğum acısına nasıl katlanacağım?
gizemkarla betuloztas Allah sabrını verir öyle düşünme normal doğumda bebeğinle anında temas halinde oluyorsun tensel temas oluyor öyle düşün