Gizemli AlpiinAnnesi ben 🖐 Benim de ne sancim ne açılmam ne bir şeyim vardi 40+3de doktor artık alalim dedi suni sancı cektim 10 saat kadar, her saat başı 1 cm açılıyordu. Her sancida çömelmeniz açılmaya çok yardımcı. Normal dogurdum ben de dogumum 3 dk sürdü
AlpiinAnnesi Gizemli bize de nasip olur inşaAllah. Valla merakla bekliyorum yarını. Hiç uyumadım desem yeri :(
nnnaaz AlpiinAnnesi işte buyüzden benim doktorum suni vermeyi tercih etmiyorum direk sezeryan dedi. Cumartesiye gün alacağım. İnşallah o güne kadar kendi gelir ama gelmezse mecbur sezeryana gireceğim 40+5oluyor cumartesi
Melekoz AlpiinAnnesi Ben yaptım aynı şekilde 41 haftalik olmuştuk artık ne nişan geldi nede sancım suni sancı verdiler 7 saat suni sancı yedim o gün sabah yattım 11 de akşam 11 de doğurdum sadece rahat ol nefes al ver sakin ol yani biraz zor belki ama iyi ki normal doğum yapmışım diyorum suyumu felan onlar patlattı 4 santim acilmam vardi 10 santim acilmam olunca doğum yaptım ama iyiki normal doğum.. korkmayın emin olun çok rahatlicaksiniz ve iyiki normal doğum yaptım diyeceksiniz… Siz rahat olun ki bebeğiniz de rahat olsun sakin olun.. Şuan kızım 11 günlük oldu..
Zeyzey13 AlpiinAnnesi ben ilk bebeğimi doğum haftası gelmeden kaybettim ve onu suni sancıyla doğurdum. 2. bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım normal doğumla. Hiç bir farkı yok. Aynı şey ağrı olarak. Bol hareket gerekiyor bebeğin ilerlemesi için. Sancı aralarında squat yürüyüş lunge gibi hareketker yardımcı oluyor. Merdiven inip çıkmak da ☺️ bir de pilates topu verirlerse çok rahat edersin sancılar arttıkça o daha iyi oluyor. Zıplıyorsun ileri geri gidiyorsun çok iyi geliyor. Bir de sıcak duş 😍 yatmanı tavsiye etmiyorum. O bebeğin olduğu yerde kalmasını sağlar seni de onu da sıkıntıya sokar. Bence halledersin. Herkes yapıyor. Hepimiz kadınız ve bize başa çıkamayacağımız bir acı ağrı verilmiyor sonuçta ☺️ bebeğini görünce hepsini unutacaksın zaten 🥰 inşallah güzel geçer doğumun. Bu arada sezeryana dönerse de sakın üzülme o da senin ve bebeğinin sağlığı için 🌸
AlpiinAnnesi Zeyzey13 çoook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, kolay bir şekilde geçer inşaAllah 💕😌
Melekoz AlpiinAnnesi teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah korkulacak birşey yok emin ol çocuk da sende sağlıklı bir şekilde olun da inşallah bunları düşünme..
AlpiinAnnesi Normal Doğurdum kızlar, ama canımdan can gitti. Doktorum son dakikaya kadar benim için uğraştı sezeryana almadı şükür. Ama hem içten hem dıştan o kadar çok dikişim var ki. Bir de sütüm hiç gelmedi hala. :( Darısı isteyenlerin başına inşaAllah
Yavuzseliminannesiii AlpiinAnnesi Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın 😊 bende 39+5deyim belirti yok bekliyorum buralarda
bebetonunannesi16 AlpiinAnnesi ben suni yaptım kemdi sancımdan daha iyiydi hemde doğum daha çabuk oluyo