Dmrbs18 Baslıktaki gibi 😅 merak ediyorum net bir şekilde kaçıncı hafatada öğrendiniz . 14 net kız dedi ama ben 4 ayımı doldurtan sonra tekrar gideceğim net olsun diye 😊
Niidos Ebru_hasan aynı şekilde bende bir hevesle önümüzdeki haftayı bekliyorum😂😂 12 olcam İnşallah bende
Aselsmoms Dmrbs18 14+4 net öğrendim oğlumu 🥰 ama 18. Haftada kesinleşmesini bekledim 20 . Haftada da net gördük detaylida erkek olduğunu 🙈
Zezeeee Ben 15 haftamda girdim gostermedi ama doktor kız gibi dedi ama yinede göbek bağı uzerine duşmuş olabilir dedi
Hllemralmdg Dmrbs18 18 haftalıkken tahminde bulundu, 24 falandı netleşti, devlette genelde net söylemiyorlar bir süre
El123 Hllemralmdg bnde persmbe gunu gdcem 13+6 yken soylermı cok merk edyorum ınsallsh gorurde soyler devlette soylemıyolar dyolar
Bltirm El123 14+2de gösterdi benim bebeğim. Şuan 19 haftalığız ve cinsiyet değişmedi. Bence görürse söyler :)
Hayalmi El123 15haftalıktı rica ettim görürsem söyleyeyim dedi 😊 devlette söyledi sıcakkanlı bir doktordu
Dmrbs18 Bltirm gördü aslında net de konuştu oran falan vermedi hatta ben sordum.eminmisiniz yanılma olurmu diye ama yinede odaklanmadim 14 de gitmiştim.16+5 im gitsem yanılma olduysada anlasılır herhalde diye düşünüyorum yoksa 18 haftamimi beklesem sizce ?
El123 Hllemralmdg devlete gdyorm kızımda ozele gdyodum bı turlu oğrenemedk 22.haftada detaylıdda oprendm😂
Hllemralmdg El123 o zaman hayırlısı olsun diyelim, inşallah öğrenebilirsin kontrolünde, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinn😊