Melisa_1 Oğlumun adı Alparslan şimdi kardeşimiz geliyor oda erkek ama isim karar veremiyoruz Alparslan ismiyle uyumlu isim istiyorum yardımcı olurmusunuz güzel anneler🥰
Melisa_1 fndaaaaa ayy bende Asil yanına bir isim ekleyelim dedim ama eşim istemedi malesef sağlıkla kucağınıza alın İnşallah
Melisa_1 egemomss eşimde alpay alperen demişti ama daha farklı olabilrmi acaba dedim ama bilemiyorum çok kararsızımm😏
demetarik Ben oğlumun adını allah nasip ederse kuzey koyucam. Ilerde ikinci gelirse onu da atlas koyarım heralde
Melisa_1 demetarik sağlıcakla slın kucağınıza İnşallah evet aslında atlas bizede olabilir tabi eşim asil ismine yok diyor atlasıda kabul etmez bencee başım dertte bu adamla benim yaa😂
Hilal2834 Benim de oğlum oluyor inşallah Ömer Talha da karar kıldık eşimle 🥰 Ama Ömer Asaf ve Ali Mirza arasında çok gidip geldik 😊
Melisa_1 Hilal2834 ben ilk bebeğimde mirza istiyordum ikinci erkekte kızda olursa miraç koyarım diyordum ama nasip olmadı eşim Alparslan istedi bende tabi pek birşey demedim açıkçası🤷♀️ sağlıkla gelsin bebiş bu arada🥰