Damy_mom Ysr_ynbl neden gitmediniz ki ? Sanmam sorun olacağını rutin kontrol yapılıyor ve kayda alıyorlar bi durum olursa sizi sorumlu tutarlar aşı vs
Gizemkly Ysr_ynbl aşılarınız var tetanoz gidin oyuzden e birde düzenli kan kontrolü felan yapıyorlar bebeğin kaşbini dinliyorlar
Rakibeozturk Ysr_ynbl gitmen gerekirdi kesinlikle çünkü aşıların vs oluyor en yakın zamanda gitmelisin
Honeyballl Gizemkly bende 20. haftamda tetanoz aşısı olacaktım ama covid oldum gidemedim sonra annemde kaldım tetanoz olamadım hala 27 Ekim’de sağlık ocağında kontrollüm var hala olabilir miyim acaba ya 🙄🙄🙄
Mello29 Ysr_ynbl bende 19 haftadayim hic gitmedim doktorum özelde hep ona gittim testlerimi ayni hastanede yaptirdim tetanoz icin aile hekimine gidicem o sırada söylerim diye düsünüyorum
Ysr_ynbl Ben kendi evimde değildim gebe olduğum dönemde babam vefat etti gitme fırsatı Bir türlü olmadı
Sibelcvn Ysr_ynbl yaptır kaydını mutlaka çünkü rutin kontrol için çağırıyorlar sürekli aşıların vs oluyor. Bir de bebek doğduğunda bebeğin kontrol ve aşıları için de çağırıyorlar sürekli