TueNurelik Ben panik bi anneyim ama tamamen uyumak istemiyorum spinal istiyorum ama tedirginim panik yapıp ağlat bağırırsam diye lütfen yardım edin napmalıyım
Feyza3214 TueNurelik ah bende ya 😭 spinal olursa aglar olay çıkartırım diye düşünüyorum 😳 tam uyursamda bebeğimin o halini görmek istiyorum 😟 bide şey eşim girsin mi Girmesin mi o var 🤔 offff allak bullak oldum gene
Mavissibel TueNurelik canim benim inan korkucak ve bagiricak hic bisey yok bende spinal oldum 20gunlugum suan inan zaten 10dakika anlamiyosun bile sadece cocugu alirken doktor icinde bir bosluk oluyor baska da bisey yok inan o ani gormenizi isterim cok farkli ve yasanmasi gereken bir an bence tavsiye ederim ☺️
Ada09 TueNurelik eşime de işin vermiyorlar görsünler tam panik olacağım bayilmaktan korkuyorum spinal tercih edicem ama ayikken de korkarım ne olacak bilmiyorum cesqretlenmem lazım 😏
TueNurelik Feyza3214 doktorum eşin girmesini önermem dedi sizi hep o halde hatırlayacak acıyarak bakacak ikili ilişkinizi etkiler dedi ben girsin istemiyorum
Mavissibel Feyza3214 sezeryanda esin girse de bisey olmazki hep o ani hatirlasa ne olur normal dogum gibi zorlu bir surec deil yani 😂 normal olsa girmesinde benim hastanemde yasakti es girmesi diger hastalar acisindan mikrop kapma olayi oldugundan almiyolar esleri
TueNurelik Mavissibel yani panik yaparım bağırırım beni tamamen uyuturlar diye çok korkuyorum siz nasıl sakin kaldınız
Esomami Mavissibel bencede cok gusel o bebek cikarken hissetip caninin yanmamasida guzel 2.ye gene belden yaptiricam :):):) ilk gebeligimde bogle diyenlere sasiyodum ne cesaret die ama gercekten tamammen bayilmaktan daha iyi cnm
skrsln Mavissibel doğumdan sonra sıkıntın oldu mu canım ben de spinal istiyorum ama sonrası için biraz tedirginim 😊
Ada09 TueNurelik benim doktorum da eşime izin vermiyor bayiliyorlar eşler o yüzden bırakmıyoruz dedi 😀
Mavissibel TueNurelik ya bende sizin gibiydim ve 25 yasindaym hastane bilmem ameliyathane bilmem o yuzdn cok tedirgindim ama rabbim guc kuvvet veriyor inanin girerken bile yuzum guluyordu ve 15 dakikada ameliyattan ciktim yine gulerek endise ederseniz huzursuz olursunuz akisina birakin insalah o zaman hersey kendiliginden oluyor zaten ☺️
Mavissibel TueNurelik zaten iceride normal disi bi durum yasarsan dedigin gibi bagirmak zaten yine tamamen bayitmitolar uyku ilaci veriyolar benim doktorum oyle demisti eger sacmalarsan felan hemen o sekilde mudahale ediyoruz dedi ☺️☺️
TueNurelik Mavissibel çocuk doğana kadar sakinleştirici veremeyizz sesi çocuk doğunca sakinleştiririm dedi
MerveBeyza Bizim bi arkadaş vardı o da spinal olmak için yatmış doktor tam ameliyata başlarken psikolojik olarak hissediyorum falan diye bağırıp çağırmaya başlamış doktor uyutun en iyisi demiş tamamen uyutmuşlar
TueNurelik Ada09 ay YÖK ben her dk stresli panik olurum valla iğne vurunca keserken bebek çıkınca dikişlerde bende 24 yaşındayım 😭
Mavissibel TueNurelik merak etme anlamazsin hic bisey hissetmiyosunki o an uyusukluk gidince agrin oluyor biraz sadece oda sana kalmis dayanikligina bagli yani onun gecmesi icinde bol bol yurumen lazim