Mervealmn
Ne zaman öğrendin ?
YeniAnne55
[bilinmeyen] son adet tarihin ne canim?
Aybuke5
[bilinmeyen] canım ben İzmir de oturmuyorum ama sana bi kaç bişey söylüycem ben hata yaptım sabırsızlandım adetim 4 gün geçti öğrendim sonra acile gittim Yok dış gebelik neyse sonra özele gittim alttan muayene ettiler felan sonra boş gebelik olabilir Bidaha ki hafta gel dedi ve benim artık sinirlerim yıprandı kısaca sabret biliyorum sabretmek zor ama eğer erkenden gidersen doktorlar hep en kötüsünü söylüyo sadece dua et Allahtan hayırlısını iste uzun yazdım ama ben sabırsızlık yaptım daha en başından yıprandım sende benim gibi olma
B-P-R
[bilinmeyen] Meraba Canım Bende 7 Haftalık Hamileyim Geçen Hafta kese Göründü Cuma Gününde İnşallah Kalp Atışını Duyucaz Bence Yarın Gitmelisin en Azindan Folik Asit Verir Bebeğinin Gelişimi İçin Kaç Haftalık Olduğunu Öğrenirsin Bizim Hesapladigimiza Göre Çıkmıyo Bazen
B-P-R
[bilinmeyen] Ayyy İnşallah Yaa Dualarını Eksik Etme Olurmu Rabbim Tez zamanda Kucagimiza Sağlıkla Almayı Nasip etsin 😊❣️ sende haberdar Et bizi
YeniAnne55
[bilinmeyen] 4 hafta 5günluk hamilesin canim suan
peloo
[bilinmeyen] bence en az 6-7 haftalık olana kadar bekle cnm erken gidince kese görünmüyo veya kalp atışları duyulmuo falan bir sürü stres ve üzüntü 🙄
Aybuke5
[bilinmeyen] sonuna kadar haklısın canım bende senin gibiydim hatta ben senden daha sabırsızdım Allah yardım etsin üzme kendini sakın stres yapma
peloo
[bilinmeyen] benimde kasıklarım çok ağrıyordu hatta öle bi gaz olmuştuki bazen bıçak gb saplanıyordu.. yeşil akıntı bende vardı tek kullanımlık toz vermişti ama geçmedi 🤔 hala daa oluyor kokusuz ve yanma yoksa normal karşılıyorlar